LSB x Pixyre kollaboráció

Már megszokhatták a Lilla Sellei Bags rajongók, hogy a szezonális kollekciók között is készülnek újdonságok, érkeznek új minták. A legújabb kollaboráció során Herold Martinával, vagyis Pixyre néven ismert kreatív anyukával álmodtunk meg egy közös kollekciót. Martina szerette volna moshatópelenkát forgalmazó shopjának kínálatát hasznos, kiegészítő termékekkel színesíteni, olyan táskákkal, amelyekben mindent magukkal vihetnek az anyukák, és amiben biztonságosan szállíthatják a koszos pelusokat is. Nem is találhatott volna erre tökéletesebb partnert nálunk, hiszen a Lilla Sellei Bags ma ismert webshop létrejöttét a hordozós és moshatópelenkás anyai létem ihlette évekkel ezelőtt. A mi termékeink pont ilyen komplex feladatokra készülnek hozzáadott design értékkel.

lsb_pixyire_3_2500
fotó: Séllei Lilla

Így született a minta

Az ilyen kollaborációs kollekciók mindig egy közös moodboarddal indulnak, ami alapján mi elkészítjük a mintát. Martinának elég határozott elképzelése volt, milyen mintát is szeretne, de az iránymutatás után teljesen szabad kezet adott nekünk. “Olyan mintát szerettem volna, ami egyszerre elegáns, csinos és egyedi. Szerettem volna, hogy benne legyenek a kedvenc színeim, a kedvesség a természet iránti tisztelet. Így született ez a minta. Amely attól függően, hogy milyen színekkel kombinálod, úgy lesz benne mindig más hangsúlyos” – mondta Martina.Nagyon örültem, mert elsőre tudunk olyan mintát tervezni, amivel teljes mértékben elégedett volt. Hála a Corvin Rajziskolában online nemrég elvégzett digitális illusztráció kurzusnak ebbe a mintába már nemcsak a grafikus férjem, Ungváry Róbert keze munkája van, hanem már én is bele tudtam nyúlni.  A végleges, rózsaszín-szürke és menta alapot díszítő virágok és egyéb motívumok nőiesek, de ugyanakkor nem túl csajosak, ráadásul a szürke alapnak köszönhetően kosztűrőek is. Mi imádjuk!

lsb_pixyire_11_2500

A kampányfotózás

Tartottunk egy mini fotózást is, ami igazi csajos, feltöltő program volt, ami azt hiszem mindenkire ráfért a fotóstól a sminkesig. Bevallom nagyon jó volt ismét stúdióban fotózni, a karantén miatt volt egy rövidebb kihagyás, így nagyon hiányzott már a munka ezen része. Hasonlóan vélekedett a sminkes, Sipos-Lenkey Annamária is, aki a következőt írta nekem a fotózás után: “Lilla, ez nekem most terápiás volt, annyira köszönöm!!!”

Fotósként sajnos még a modellek instruálását tanulnom kell, Martina pedig kicsit zavarban volt a kamera előtt (nem is értem, mindig a legszebb anyukák vannak a legnagyobb zavarban), de azt hiszem, a két órás fotózás végére teljesen feloldódtunk mindketten a szerepünkben, és szuper képek készültek Martináról és barátnőjéről, Tamiról (őt a Pixyre shop kampányképeiről már ismerhetitek). 

A kollekció május 10-én debütált mindkét shopban (Pixyre.hu), és villámgyorsan el is fogyott, de nem kell aggódni, hamarosan érkezik az utánpótlás!

lsb_pixyire_13_2500

lsb_pixyire_9_2500

lsb_pixyire_10_2500

lsb_pixyire_8_2500

lsb_pixyire_15_2500

lsb_pixyire_1_2500
fotó: Séllei Lilla