Posted on

Megnyílt a Lilla Sellei Bags showroom!

Ez a szokásosnál egy kicsit személyesebb hangvételű írás lett, de remélem, nem bánjátok, és örültök, hogy egy kis bepillantást engedek a márka mögé. A 2021-es év egyik célkitűzése az volt, hogy a korábbi irodából egy reprezentatívabb helyre költözzön a Lilla Sellei Bags, hiszen sok környékbeli rajongó is van már. Nos, mi sem hittük, hogy ilyen gyorsan, már rögtön februárban valóra válik az álmunk! Örömmel látunk mindenkit előzetes bejelentkezés után, aki szeretné élőben megnézni a színeket, a mintákat vagy felpróbálni a mellényeket, ruhákat.

lsb_showroom_1_2500
fotó: Séllei Lilla
Megnyílt a Lilla Sellei Bags showroom! részletei…
Posted on

Inspiráló anyák: Szabó Anna Eszter

Annát még egy korábbi munkám kapcsán ismertem meg, akkor éppen Berlinben élt a családjával, majd visszaköltöztek szülővárosába Debrecenbe, most pedig ismét Budapesten élnek. Az otthonukhoz közel, a Király utca játszóterén fotóztam a hurcis körökben nem ismeretlen, korábban zöld tincseiről is jól beazonosítható Annát, akinek cikkeivel a WMN.hu-n is találkozhattok.

anna_streetstyle_1_1500
fotó: Séllei Lilla
Inspiráló anyák: Szabó Anna Eszter részletei…
Posted on

Inspiráló anyák: Mészáros Emese

Bár a tavalyi, év végi hajrá miatt megtorpant az Inspiráló anyák cikksorozat, 2021-ben újult erővel folytatjuk a különleges anyák bemutatását. Az idei évet Mészáros Emesével, a márka mindenkori modelljével kezdjük. Emese igazán figyelemreméltó nő, nemcsak édesanya, modell és ügyvéd, de sokan tudják róla, csodaszép akvarelleket fest és képeket rajzol (szerencsés vagyok, a lakásunkban már két alkotása is díszeleg). Irtó jó humora van, talán a nála és a nálam is elég erősen fellelhető önirónia miatt is tudtunk egyből jól kapcsolódni egymáshoz. Stílusa lenyűgöző, főleg azért, mert széles skálán mozog, és ennek ellenére mindig önazonos: a visszafogott ügyvédnős szerkók mellett lazább szettek is szép számmal felbukkannak a ruhatárában, aktuális nagy kedvence például egy iszonyúan bő farmer. Nos, vele indult az év streetstyle fotózása.

Azért is szeretem ezeket a fotózásokat, mert a helyszín kiválasztását többnyire a modellre bízom, így egy neki kedves vagy éppen a mindennapjaiban gyakran felbukkanó tereken dolgozhatok, ezáltal a képek még személyesebbek lesznek. Emese nagy kedvence, az irodájától nem messze található játszótér, ahol a fotókat lőttem.

emese_streetstyle_2_1500
fotó: Séllei Lilla
Inspiráló anyák: Mészáros Emese részletei…
Posted on

Táskapánt a jobb láthatóságért

Mi figyelünk a vásárlói igényekre. Ezt a terméket is egy vásárlói ötlet ihlette. Anna barátnőm, aki három gyerekkel nagy rajongója a kis társmárkánknak, a Pocket Trailernek, felvetette, miért nem készítünk olyan lecsatolható, opcionálisan használható táskapántot, ami, akárcsak a kismotor és futóbringa hordozók, fényvisszaverő csíkkal vannak ellátva. Jelentem, elkészítettük! Ezt a fényvisszaverővel ellátott pántot rácsatolhatod a variálható és a variálható PRO hátizsákokra, a válltáskákra és a koktéltáskákra egyaránt. Az állítható 1,5 méter hosszú heveder annyiban tér el a táskák szériatartozékának számító, keresztbe vethető pántoktól, hogy középen egy 2,5 cm széles fényvisszaverő csík fut végig rajta. A hevedert ide kattintva tudod megrendelni.

fenyvisszavero_taskapant_5_1500

Táskapánt a jobb láthatóságért részletei…
Posted on

Mellényből hordozós ruházat

Mi kicsit megfordítottuk a sorrendet, nem olyan hordozós ruházatot kínálunk, ami a hordozás utáni hétköznapokon is használható, hanem olyan alapdarabot, amelyben egy egyszerű kiegészítővel a hidegebb évszakokban kényelmesen tudjátok elől hordozni a babátokat.

hordozos_melleny_6_1500
fotó: Séllei Lilla
Mellényből hordozós ruházat részletei…