Posted on

Gyerekülés vagy csomagtartó táska? Nem kell választani!

Amikor a nagyobbik gyerekem pici volt, egy szuperül biciklizhető városban laktunk, és lévén hogy kocsim sem volt, állandóan kétkeréken gurultunk bevásárolni, turkálóba vagy éppen a postára és a védőnőhöz. Aztán amikor a második gyerekem, a lányom volt kicsi, akkor az apja vitte biciklivel a kisülésben a hétvégi bringatúrák alkalmával (szuper biciklis túratvonalakat korábban ebben a posztban gyűjtöttünk). Hogy miért az apja vitte? Ennek egyszerű, pratikus oka volt: akkor már létezett a LSB kétoldalas bicikli csomagtartó táska, így én vittem a család menetfelszerelését, a férjem a kétkerekűzni még nem tudó kicsit. Lehetetlen volt a csomagtrató fölé a táskát és a gyerekülést is felvarázsolni. Akkor még nem tudtam arról a csodálatos biciklis kiegészítőről, ami ezt a problémát hivatott áthidalni, névszerint a csomagtartó hosszabbítóról. Ezért is jó, a LSB VIP Facebook csoport, mert ott ilyen praktikus megoldásokról is értesülhetünk más táskarajongó anyukáktól. Niki bringás posztja teljesen fellelkesítette a csoportot, amikor kitette legutóbbi biciklis képét. Niki engedélyével osztom most meg itt ebben a bejegyzésben is a fotóját, terjesztve ennek a hiánypótló kiegészítőnek a létezését. Itthon főleg a Basil márka hosszabbítója kapható, például itt és itt!

csomagtrato_taska_1500
Posted on

2022 tavasz-nyár: Színtípus kolleckió

Az első Lilla Sellei Bags Színtípus kollekció két éve, a 2020-as tavasz-nyári kollekció keretén belül debütált. A két évvel ezelőtti színpadra lépése óta is sokan keresitek a hozzátok leginkább passzoló színekkel díszített táskákat, így régóta tudjuk Megyán Eszterrel, hogy idén megújulva tér vissza a Színtípus kollekció. Akárcsak akkor, a mostani, 2022-es tavasz-nyári gyűjtemény is a színtanácsadóként is tevékenykedő Eszter szakértelmével született meg. Ezúttal elhagytuk a geometrikus formák világát, és egy virágos mintának készítettük el a TAVASZ, NYÁR, ŐSZ és TÉL színtípusokkal leginkább harmonizáló verzióját. A csajok pedig vagány, nőcis szettekben pompázhattak.

DSC_9567v2res
fotó: Hámori Zsófia
2022 tavasz-nyár: Színtípus kolleckió részletei…
Posted on

5 tuti tipp anyának karácsonyra

Nagyon nagy öröm, hogy minden évben karácsony előtt megszaporodnak a férfi vásárlók az oldalon! Bizony-bizony, feleségnek, barátnőnek vásárolnak a srácok táskákat tőlünk karácsonyra. Ez nekem iszonyúan megmelengeti minden évben a szívemet! Nos, éppen ezért gondoltam, segítek a férfiaknak, és összegyűjtök 5 tuti karácsonyi ajándék tippet, minek is örülhetnek a csajok.

karacsonyi_slide_2200
5 tuti tipp anyának karácsonyra részletei…
Posted on

Anti-határidőnapló az egész éves lassuláshoz

Egymást érik a fantasztikusabbnál fantasztikusabb hírek a blogon! Idén is megjelent a Slow Budapest Anti-határidőnaplója, ami segít az egész éves lassulásban és önmagunk jobb megismerésében. Ahogyan tavaly, úgy idén is találtok benne több kupont – nálunk például 20% kedvezménnyel vásárolhattok . Hogy kinél vásárolhattok még kedvezményesen? Csak néhány kedvencünket emelném ki: Shamobags, Jógakaland és a pici and the city. A képen látható kozmetikai táskáért és naptárért pedig a héten játszhattok a Facebook oldalunkon!

anti_hataridonaplo_2_1500
fotó: Séllei Lilla

Posted on

Limitált táska készült a BMX-es csajoknak

Pár hete készült öt darab ilyen teljesen egyedi színkombináció, amit a VIP kollektíva csoportban meg is mutattam már. Az egyedi táskák apropója pedig a hétvégi magyarországi BMX flatland bajnokság volt. Aki régóta követi az oldalt tudja, hogy nagyon fontos nekem a női ügyek támogatása. Az EMMA Egyesület munkája mellett szívügyem más női csoportok támogatása is, például a lány BMX-eseké. Több mint egy éve űzöm ezt a sportot, és az egyesületben hatalmas a lányok aránya! Az edzőnek is külön szívügye, hogy minél több csaj űzze. Nagyon örültem hát, amikor felkért az egyesület, készítsek támogatóként táskát a lány indulóknak. Rajtam kívül öt 12-14 éves lány indul ebben a csoportban, így valami csajos (de nem túlságosan csajos) és vagány táskát szerettem volna alkotni nekik, amivel akár suliba vagy edzésre is tudnak járni (ezért a közepes fazon lett a befutó). A héten a lányok meg is kapták a versenyt követően a táskákat, erről itt, az egyesület oldalán láthattok fotókat. Mivel rengetegen jeleztétek, nagyon tetszik a táska, így felkerült a webshopba előrendelhető darabként!