Posted on

Hámori Zsófia: a fotózástól sziklamászásig

Kezdettől fogva Hámori Zsófia fotózza a Lilla Sellei Bags kampányokat. Valahogy az első perctől kezdve szuperül tudtunk együtt dolgozni, Zsófi lelkesedése és munkastílusa mindig előre vitte a projekteket. Ismerjétek meg most Zsófit, aki mesél karrierje indulásáról, a falmászásról és az aktfotózás kihívásairól, Sztarenki Dóri színésznőről készült képeiből is láthattok a cikkben párat.

hamori_zsofi_foto_3_960
Hámori Zsófia fotográfus

Tudom, hogy mi még a Life.hu és Mengyán Eszter kapcsán ismertük meg egymást, de azt nem tudom, hogyan kezdtél fotózni?
Már gimiben is nagyon érdekelt a fényképészet, de annak nem a technikai-kütyüs oldala, hanem inkább az, hogy hogyan lehet ugyanazt a jelenséget vagy eseményt többféleképpen dokumentálni, és hogy mennyire más és más hangulatot és végeredményt ad az, ha különböző eszközökkel, különböző módokon ragadom meg a témát. Gimi után, egyetem előtt elvégeztem egy fotóriporteri képzést, amit később megtámogattam a BME vizuális kommunikáció alap- és mesterképzésével, majd egy alkalmazott fotográfus képzéssel is. Egyetem mellett már voltak fotós munkáim, a Life.hu-hoz pedig rögtön a szakdoga után kerültem. Rengeteg gyakorlatot adott, Eszterrel is ott ismerkedtünk meg egymással.

Hámori Zsófia: a fotózástól sziklamászásig részletei…
Posted on

Gyereknapi meglepetés!

A vasárnapi gyereknap apropóján készültük egy kis meglepetéssel, nemcsak a legkisebbeknek, hanem a játékos Lilla Sellei Bags rajongóknak is. Négy kampányképünkünk alakítottunk egy kicsit, pontosabban 6-6 dolgot változtattunk mindegyiken meg. Megtaláljátok az összes különbséget a gyerekeitekkel? A különbségkereső PDF-ben innen menthető le, így egy hosszú autóút során akár offline is magatokkal vihetitek!

kulonbseg_kereso_egybe-5_960
Posted on

Sipos-Lenkey Annamária: a táncparkettől a sminkasztalig

Abban, hogy olyan szuperek és márkával azonosok a kampányképek, nagy szerepe van annak, hogy szuper csapattal dolgozom együtt. Ennek a csapatnak a része Sipos-Lenkey Annamária is, aki minden egyes alkalommal a sminkekért felel. Annamarival beszélgettünk az esküvői szezon közepén a menyasszonyi sminkekről is szót ejtettünk, Annamari adott szuper, mindenki számára alkalmazható sminktippeket, és olyan, számomra is ismeretlen dolgokat is elárult, minthogy gyerekkora óta a tánc szerves része az életének.

89471825_10221966507255405_4534543161636159488_o
Annamari munka közben /// fotó: Hámori Zsófia
Sipos-Lenkey Annamária: a táncparkettől a sminkasztalig részletei…
Posted on

Óriás, közepes, variálható – melyiket válaszd?

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk, hogy melyik táskát is válasszátok? A variálható a legkisebb hátink, azt követi a közepes, az óriás pedig a legnagyobb. De mekkora a különbség ezek között a táskák között a méretet illetően? Nos, erre a kérdésre próbálunk most választ adni.

DSC_8117res_960
balról jobbra: övtáska, variálható táska és két közepes hátizsák
Óriás, közepes, variálható – melyiket válaszd? részletei…
Posted on

Anyák napja alkalmából ismét LSB x Origi ajándékcsomag

Talán még emlékeztek, hogy karácsonykor LSB X Origi natúrkozmetikum ajándékcsomaggal rukkoltunk elő: mi adtuk a neszeszert a csajok pedig a bele való kozmetikumokat, szilárd spamont, szappant és ajakápolót. Nos, a téli hihetetlenül sikeres limitált széria után most úgy gondoltuk, anyák napja éppen megfelelő alkalom, hogy ismét kényeztessünk egy kicsit titeket, és egy megfizethető, praktikus és hazai ajándékkal oldjuk meg a sokaknak nagy fejtörést okozó ajándék kérdést.

lsb_origi_anyak_napja_960
fotó: Séllei Lilla
Anyák napja alkalmából ismét LSB x Origi ajándékcsomag részletei…