Közzétéve:

Új termék: közepes hátizsák cipzárral

Több százan töltöttétek ki a múltkori, vásárlói elégedettségi kérdőívünket, ezért nem lehetünk elég hálásak! A kérdőívben többen írtátok, hogy jó lenne cipzáros hátizsák, és jó lenne a variálhatónál kicsit nagyobb, de az óriásnál kicsit kisebb háti! Nos, íme, itt a KÖZEPES HÁTIZSÁK cipzárral!

Új termék: közepes hátizsák cipzárral részletei…
Közzétéve:

Sulikezdés: csomagold környezettudatosan az uzsonnát!

Nyakunkon az ősz, és bizony jó pár praktikus kelléket kell beszerezni az iskolát kezdő (vagy éppen folytató) gyerkőcöknek. Az egyik ilyen a szendvicsek, uzsonnák és tízóraik csomagolásához szükséges kiegészítők. A dobozok, kulacsok és mosható szendvicscsomagolók mellett nem árt egy vízhatlan tasakot is beszerezni, ezzel kiváltva a nejlon zacskót. Nos, a Lilla Sellei Bags peluszsákja erre is tökéletes: akár a szendvicset, akár a büfében vásárolt péksüteményt szeretné a gyerek elcsomagolni, ez a megoldás!

Sulikezdés: csomagold környezettudatosan az uzsonnát! részletei…
Közzétéve:

Táskák színtípusokhoz igazítva

Mostanában egyre többször kapok olyan kérdés, hogy egy adott színtípushoz melyik táskát javasolom. Mivel nem vagyok a téma szakértője, megkértem Mengyán Eszter a HolyDuck bloggerét legyen a segítségemre, javasoljon néhány táskát egy-egy színtípushoz. “Hát, nem egyszerű, mert kevert színek vannak a mintákban, és aztán még a hevederek színe is más, más, de párat belőttem” – írta nekem Eszter, és most nektek is mutatok 2-2 táskát színtípusonként.

Tél

tel_960
Táskák színtípusokhoz igazítva részletei…