Garancia és javítás

6 hónapos garanciális idő és javítás

A táskákra a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. szavatossági rendelkezéseit kell alkalmazni. Ez alapján a vásárlást követő 6 hónapon belüli meghibásodás esetén vélelmezni kell, hogy a hiba az eladáskor már fennállt, azaz rejtett hibáról volt szó. Ebben az esetben mindenféle térítés ellenében, a vevővel egyeztetve, a számára legjobb megoldást alkalmazva javítjuk vagy cseréljük a terméket, vagy az árát utalványon visszatérítjük.

6 hónapon túli javítás

Ha táska a vásárlásától számított 6 hónapon túl, de még 2 éven belül hibásodik meg, akkor a jogszabály alapján fogyasztónak kell a javítási vagy csere igénye esetén szakértői véleménnyel alátámasztani, hogy a termék gyártási vagy anyaghibás volt. Amennyiben bizonyított, hogy a termék gyártási/anyaghibás volt, úgy ezen időtartam alatt is mindenféle térítés nélkül, a vevővel egyeztetve, a számára legjobb megoldást alkalmazva javítjuk vagy cseréljük a terméket, vagy az árát utalványon visszatérítjük.

Amennyiben a vásárlástól számított 6 hónapon túl, de még 2 éven belül meghibásodott termék nem gyártási vagy anyaghibás, úgy egy előzetes megbeszélést, felmérést követően, javítjuk, amennyiben a javítás lehetséges. Ez vonatkozik a 2 évnél régebben vásárolt táskák javítására is. Ezen táskák javítása egységesen, jelképes 3.000 forintos áron történik. Ez a 3.000 forintos díj nemcsak a javítást, de a termék Foxpost automatába történő visszaszállításának díját is tartalmazza, ebből is jól látszik, egy jelképes összegről van szó, hiszen szeretnénk, ha a táskák minél hosszabb ideig, minél több kalandban lennének hű társaitok.

A javítandó táskák esetében mindig kérjük, hogy a csomagban, amennyiben lehetséges, a táska elülső zsebében legyen elhelyezve az itt linkelt dokumentum nyomtatva és kitöltve vagy az azzal megegyező információkat tartalmazó, kézzel írt papír: JAVÍTÁSI MELLÉKLET Valamint a javítások könnyebb nyomon követése érdekében, javítás előtt a következő online ŰRLAPOT is szükséges kitölteni!

Néhány fontos infó:

  1. A táska mindenféle meghibásodása esetén a lillaselleibags@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot.
  2. A javításra küldött táskát kérlek a csomagolás és postázás előtt mosd ki. Mosással kapcsolatot tippeket és hasznos tanácsokat itt találsz!
  3. Ne feledkezz meg az információs papírról!