5 tuti tipp anyának karácsonyra

Nagyon nagy öröm, hogy minden évben karácsony előtt megszaporodnak a férfi vásárlók az oldalon! Bizony-bizony, feleségnek, barátnőnek vásárolnak a srácok táskákat tőlünk karácsonyra. Ez nekem iszonyúan megmelengeti minden évben a szívemet! Nos, éppen ezért gondoltam, segítek a férfiaknak, és összegyűjtök 5 tuti karácsonyi ajándék tippet, minek is örülhetnek a csajok.

karacsonyi_slide_2200

TÁSKATÁSKATÁSKA

Ha már itt vagy, és olvasod ezt a posztot, akkor biztosan van egy táskamánis rokonod. Nos, igen, ha van kicsi táska, akkor jöhet egy nagy, ha van nagy, akkor meg fordítva, és nem ritkán csábulunk el mi nők egy-egy új szín és minta láttán is. Jó hír, hogy ha nem tudod, milyen táskának is örülne az ajándékozott, nálunk tudsz vásárlási utalványt is venni, ráadásul ez a virtuálisan, e-mailben is kiküldhető kártya jó megoldás az olyan notórius, mindent utolsó pillanatra hagyó vásárlóknak, mint például az én férjem is… Ha pedig a táskáktól már nem fértek, nézz körül a #nemtaskak termékkategóriában, ahol mellényeket és egyéb ruhákat, kiegészítőket találsz.

Hol? Itt a shopban
Mennyiért? 5.000 forinttól

lsb_pixyire_1_2500

REDY BUGYI

Nem is olyan régen tört be a Redy márka a menstruációs bugyik piacára, és lett a szegmens non plus ultrája. Jól működik a termék, szuper a design és a márkakommunikáció – szóval a népszerűség nem is csoda. A limitált kollekciós termékekért odavannak a rajongók, szóval ha az adott nő már Redy tulajdonos, akkor egy bársony vagy mintás kapszula darabbal nemigen lőhetsz mellé. De persze nálunk is beszerezhető a jolly joker ajándék, a vásárlási utalvány.

Hol? Redy
Mennyiért?
5.495 forinttól

redy_1500

ANYAKÁRTYÁK

Akinek az elmúlt néhány évben született babája, annak nem ismeretlenek a babáknak készült, fotózkodáshoz tervezett mérföldkő kártyák. Nos, A KarlaLina márka grafikusa ennek készítette el az anyáknak szóló verzióját. Mikor megláttam a Pici Piacon a standjánál percekig röhögtem a találó, kisgyerekes anyaság humoros bemutatásán. Nagyfokú öniróniával rendelkező, közösségimédia-függő anyák értékelni fogják.

Hol? KarlaLina
Mennyiért?
5.000 forint

karlalina_anyakartya_1500

HELLO, SLOWFASHION!

A divat iránt érdeklődő nők, akiknek fontos a környezetvédelem és a tudatosság, biztosan örömmel forgatják majd Mengyán Eszter nemrég megjelent könyvét, ami arra tanít, hogyan öltözködjünk úgy, hogy minél kevesebbet ártsunk a környezetünknek. Arról nem is beszélve, hogy Eszter iszonyú szórakoztatóan ír, a könyvben többször felbukkannak humoros megjegyzések, kikacsintások, amiről tudjuk, az író is csak ember, és a slow fashion útja neki is éppen olyan rögös, mint nekünk olvasóknak. 

Hol? Gingkokiado.hu
Mennyiért? 4.990 forint

eszter_konyv_1

PRINTA FELSŐ

Ha különleges, ugyanakkor a hétköznapokban sokszor sokféleképpen hordható ruhadarabot keresel ajándékba, akkor a Printa egyik pulóvere vagy pólója szerintem szuper választás. A hazai fenntartható divat első úttörője évek óta töretlenül, újra és újra megújulva látja el a divat szerelmeseit kiváló minőségű és kivételes designnal készült termékekkel.

Hol? Printa
Mennyiért? 8.500 forinttól

printa_1500