Bemutatkozik a hátizsák EXTRÁKKAL

A hátizsák EXTRÁKKAL a legújabb termékünk, amiben több fejlesztés is találkozik. A korábbi, kedvelt modellek a már ismert áron megmaradnak a kínálatban, hiszen szeretitek és keresitek is őket, de a paletta egy igazán különleges, több extrát is tartalmazó táskával bővül. Mit is tud a hátizsák EXTRÁKKAL modell? 

hatizsak_extrakkal_2_1500
fotó: Szabó Róza

Először is, ez egy teljesen új forma. Méretben a közepes hátizsákhoz áll a legközelebb, de annál is nagyobb, hiszen míg a közepes kihajtva 19 literes, addig ez az új modell 20 literes. Egy teljesen új forma abban mutatkozik meg, hogy ez a hátizsákunk nem rollos, tehát a szája nem hajtható le és fel, így űrtartalma fix.

A hátizsákpánt mellett felül kapott egy hosszabb, kézben vagy vállon is kényelmesen viselhető pántot. A szája cipzárral záródik, elől pedig egy nagyméretű patenttal és csattal egyaránt záródó zseb kapott helyet, oldalt pedig egy kulacstartó, amiben akár egy 7 dl-es üveg is belefér. A csattal ellátott heveder nemcsak a külső zseb lezárására szolgál, hanem piknik plédet, de akár egy széldzsekit is hozzá erősíthetünk. 

hatizsak_extrakkal_1_1500
fotó: Szabó Róza

Akárcsak a többi hátizsákunknak, ennek a típusnak is van egy cipzáros belső zsebe. Ez a “zseb” két patenttal rögzíthető a táska belsejéhez, de külön neszeszerként vagy koktéltáskaként, sőt övre/övtáskára fűzve is hordható. 

A hátizsák EXTRÁKKAL típusnak a különlegessége, hogy hátul egy rejtett zsebben egy egy centiméter vastag puha merevítő található, ami kellemesen puhává teszi a táska viselést, közben tartást ad a hátizsáknak. Ez a merevítő könnyűszerrel eltávolítható, így ez a táskánk is mosógépben ugyanúgy tisztítható, mint a többi modell, sőt akár merevítő nélkül is viselhető. Mindegyik táskánk előnye, hogy könnyű az önsúlyuk, és kicsire összehajtható, így egy utazás során a bőröndben plusz táskaként nem foglal több helyet, mint egy farmernadrág. A merevítős extra hátizsák is megfelel ennek a kitételnek, hiszen a szivacs egy mozdulattal eltávolítható, és a táska nélküle is hordható, összehajtható.

Jelenleg a hátizsák EXTRÁKKAL táskánk a legdrágább a kínálatban, ennek pedig az oka is megvan, az alapanyag igénye nagyobb, valamint a sok extra tartalom miatt a gyártási eljárás is bonyolultabb, hosszadalmasabb. 

A hátizsák EXTRÁKKAL modell kínálatát ide kattintva tudjátok megnézni!

hatizsak_extrakkal_3_1500

hatizsak_extrakkal_4_1500

hatizsak_extrakkal_5_1500

hatizsak_extrakkal_6_1500
fotó: Szabó Róza