Ilyen volt a kollekció buli!

Kis márka vagyunk, de nagy rajongótáborral, mindig erre a következtetésre jutok, amikor túl vagyunk egy Pici Piacon, vagy egy olyan rendkívüli eseményen, mint amilyen egy kollekció bemutató buli is. Jó, szép és praktikus táskákat készíteni egy dolog, de az, hogy ezek a táskák valódi közösséget teremtenek, kapcsolatokat hoznak létre nők között, egy másik. Hihetetlen, és a tervezőtől bár nem független, de rajta kívülálló dolog, ez a vásárlóknak köszönhető. A Lilla Sellei Bags táskák rávilágítanak arra, mennyi közös is van bennünk nőkben, milyen erő rejlik az összefogásunkban, ezt jelképezi egy-egy ismeretlen nő közötti összeköszönés, összekacsintás az utcán, amikor látják, ugyanolyan márkájú a táskájuk. Ezt emelte új szintre a kollekció bemutató buli! Szubjektív Kortalanság bulibeszámoló következik.

A Pikszis Galéria adott helyet a 2024/2025-ös őszi-téli kollekció bemutatójának, és nagyszerű választásnak bizonyult! Tudtam, hogy az art deco ihlette Kortalanság kollekciót valami különleges helyen szeretném prezentálni. De fogalmam sem volt pontosan milyen helyen és azt sem tudtam, hogy hol találok ilyet. Abban biztos voltam, hogyha megtalálom, tudni fogom, hogy ez az a hely! A Pikszis Galériára a TikTokon akadtam rá, és Horváth Zsófival, a tulajdonossal és a művészeti vezetővel már az első megbeszélés nagyon könnyedén ment – tudtam, megleltem a tökéletes helyszínt! Az italokat ezúttal is a Hungaria pezsgő biztosította, így emelte még exkluzívabbá az estét, és fokozta a hangulatot. A vásárlók közül voltak, akik már a VIP csoport virtuális falain belül megismerkedtek, és együtt jöttek, voltak, akik a barátnőjükkel érkeztek, voltak, akik az anyukájukat hozták el szülinapi program gyanánt, és voltak, akik az előző bulin váltak barátokká, és ezúttal már együtt jöttek. Megannyi kapcsolat, megannyi megvitatni való, az egész este beszélgetésektől, nevetésektől volt hangos, és nemcsak a táskák adták a témát.

ok-0084

Ami persze nekem, mint tervezőnek a jó hangulat és a barátságok épülése mellett extra fontos volt, az a táskák fogadtatása. Ebben sem volt hiba. A vásárlók annyira szeretik az új mintákat, hogy volt olyan fazon, amiből már a helyszínen sem jutott mindenkinek, pedig számoltunk a nagy népszerűséggel, és a korábbiakhoz képest emelt darabszámmal készültünk erre az eseményre. Aki lemaradt, ne bánkódjon, mert ugyan a buli másnapján a vevők fosztogatást rendeztek a shopban is, a szezonban folyamatosan érkezik majd az utánpótlás, frissül a készlet.

ok-9998
ok-9950
ok-9949
ok-9946
ok-9929
ok-9924
ok-0386
ok-0366
ok-0323
ok-0186
ok-0179
ok-0100
fotók: Tamási Norman