Inspiráló anyák: Gellért Éva

„A koktéltáskámat végre én uralom!” – Gellért Évával készült a legújabb Inspiráló anyák cikkünk. Évi az Instagarmon csak „The Style Coach” és imázstanácsadóként aposztrofálja magát, feltűnő, színes, életteleti posztjai egyből szembetűnnek. Két kisgyerek anyukája, és emellett ma már saját stúdióban segíti a nőket saját színtípusuk és stílusuk megtalálásban.

gellert_evi_2200

Neved és korod?
Gellért Éva, 40 éves vagyok.

A gyereke(i)d keresztneve és kora?
Szofi (11) és Mia (7)

Mivel foglalkozol? Mivel foglalkoztál az anyaság előtt, és mivel most?
Személyi stylistként dolgozom jelenleg, előtte külföldön élve évekig az anyaság határozott meg a legjobban. A gyerekek előtt nagy útkeresésben voltam, dolgoztam irodavezetőként, EU-s pályázatok világában is, de minden munkának érződött. Ez az első olyan hivatásom, ahol tényleg megszűnik a külvilág és teljes flow-ban dolgozom együtt az ügyfeleimmel.

Mi az, ami mindig van a táskádban?
Rúzs. Rengeteg rúzsom van, minden táskámra jut 1-2 darab, amik aztán mindig kéznél vannak.

Mi volt a legmeglepőbb dolog, ami a táskádba került?
Meglepőre nem emlékszem, de a kisebbik lányom 7 évesen kézzel írt gyöngybetűs bevásárló listája különleges helyet foglal el a táskáimban.

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
Játékosság keveredve a nőies elemekkel. Szeretem a rövidebb vonalvezetésű ruhákat télen-nyáron. Színekben a világos és élénk színek határozzák meg a ruhatáramat.

A gyerekek mellett, hogyan kapcsolódsz ki?
Mindennap mozgom valamit. Ha csak egy gyors séta, de mentálisan az egyedüllét a gondolataimmal és az aktív mozgás kapcsol ki a hétköznapokban. Emellett a város történetét megismertető sétatúrák a másik feltöltődési forrásom.

És mi a legnagyobb kihívás az öltözködésben?
Megtalálni a hazai kínálatban azokat a darabokat, amelyek épp foglalkoztatnak. Mindenevő vagyok üzletek és márkák tekintetében, de így is néha szűkösnek érzem a hazai kínálatot, ha épp kipattan valami nekem előnyös darab a fejemből, hogy mégis hol szerezzem be azokat. Volt, hogy a tökéletes bézs szövetkabátra emiatt éveket vártam.

Melyik a kedvenc Lilla Sellei Bags fazonod és miért?
Egyértelműen a koktéltáska fazon, mióta nagyobbak a gyerekeim. Sokkal inkább rólam szól az öltözködés azzal, hogy nagyobbak lettek a lányaim. Már nem az ő cuccaikkal van tele a táskám, ezért a hátizsák fazonok egyértelműen a háttérbe szorultak és a koktéltáskámat végre én uralom.

A cikksorozat többi részét itt találjátok!

gellert_evi_6_2500
fotó: Séllei Lilla
gellert_evi_24_2500
gellert_evi_27_2500
gellert_evi_19_2500
gellert_evi_21_2500