Mit tud a bicikli csomagtartó táska?

Egy termék fejlesztése rengeteg idő, jól mutatja ezt a bicikli csomagtartó táska esete is. Az első verziót még teljesen saját célra készítettem tavaly nyáron, hiszen sokat bringatúráztunk a gyerekekkel, kellett a hely a cuccoknak. Már akkor az Instagarmra posztolt fotók alatt sokan kommentelték, hogy szeretnénk ilyet, mikor lesz megvásárolható? Nos, egy évnek kellett eltelnie, de végre itt van, rendelhető a webshopból ez az új táska. Szerintem szuper lett, praktikus a kialakítása, pont megfelelő a mérete, sokféle csomagtartóhoz rögzíthető. Na, de mit tud?

Lilla Sellei Bags – bicikli csomagtartó táska from Lilla Sellei on Vimeo.

A táska úgynevezett dupla csomagtartó táska, tehát a hátsó kerék mindkét oldalánál egy-egy rekesz lóg le. A két táskát egy téglalap köti össze, ezt a téglalapot lehet befogni a csomagtartó felhajtható része alá, és emellett vagy ehelyett egy csattal ellátott hevederrel rögzíteni a csomagtartó alatt át- majd visszavezetve.

bringataska_bezs_1_960
bringataska_bezs_1_960

bringataska_2_960fotó: Lilla

A csomagtartó táska alapanyag vízlepergetős, így kisebb zivatar esetén sem kell aggódnunk, hogy átázik. A hátuljába egy PVC lap került, ez merevíti ki a táska hátfalát. A lap egy zsebben található, a zsebet kipatentolva a lap kivehető, így a táska mosógépben 30 fokon nyugodtan tisztítható.

bringataska_dzsungel_1_960
bringataska_dzsungel_1_960

fotó: Lilla

A méretei a következőek: szélesség 30 cm, magasság 25 cm (kitekerve 35 cm), mélysége 8 cm, a két táskát összekötő téglalap (ez fekszik fel a csomagtartóra) mérete pedig 20 x 24,5 cm. Tehát a csomagtartótáska űrtartalma 2 x 6 literes, bővített állapotban 2 x 8,4 liter.

A táskákat egy-egy hevederre erősített csattal zárhatjuk le, valamint az oldalfaluk egy-egy patenttal összezárható, így a táska mérete tovább variálható.

bringataska_1_960