#nemtaskak, MELLÉNYEK

Nem titok, akik követik a saját Instagram oldalamat (csirek), azok bizony időről-időre láthattak egy-egy saját részre készült egyedi darabot. Nem szeretném ezeket a táskákhoz hasonlóan praktikus, kényelmes, egyszerű, de ugyanakkor nagyon divatos cuccokat csak magamnak megtartani, ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben időről-időre lesznek NAGYON limitált számban és meghatározott ideig #nemtaskak. Az első ilyenek a MELLÉNYEK.

melleny_DSC_7079_960
fotó: BBPhoto

Ezek a kívül softshell anyagból, belül polár béléssel készült, hosszú szabású mellény kapucnival és két zsebbel kiváló viseletek lehetnek pulcsi vagy bőrdzseki fölé a hidegebb napokon.

A mellények cipzárral záródnak, szabásuk olyan, hogy hátul picit hosszabb, mint elől. Első körben kétféle méretben S-M és L-XL és szürke, bogyószínű és fekete verzióban készülnek.

Én lassan két hete hordom az enyémet, és meg kell mondjam imádom. Ha reggel hűvösebb van, akkor felkapom a bőrdzseki fölé, ha pedig napközben megelgszik az idő, akkor leveszem. A nagy kapucni pedig már többször jött jól az eleredő esőben.

melleny_DSC_7033_960
fotó: BBPhoto
melleny_DSC_7087_960
fotó: BBPhoto
melleny_DSC_7087_960
fotó: BBPhoto
mellenyek_DSC_7104_960
fotó: BBPhoto