Táskák hordozáshoz tervezve

Akik nem olyan régóta rajongói a márkának, talán nem is tudják, hogy a ma látható termékpaletta alapját 2016-ban az első, saját használatra készült hordozós övtáska rakta le. Akkor volt a kisebbik gyerekem hordozós korú, és én nem találtam a stílusomnak megfelelő, divatos és praktikus hordozós övtáskát, így hát elkészítettem. Ezt követte később az elől- és hátul hordozás során is kompatibilis variálható hátizsák, aminek ma már a PRO, azaz felturbózott, ráncfelvarrott verziója kapható. Egy szó, mint száz, a Lilla Sellei Bags táskákat hordozáshoz terveztük. Schmidt Orsi aktívan hordozó és gyerekkel bátran utazó anyuka volt segítségemre legutóbbi videónkban, és megmutatta, ő melyik táskával hogyan hordoz.

Variálható Pro – elöl és háton hordozáshoz

A variálható hátizsák, ahogyan a neve is mutatja, többféleképpen hordható. Ha még kicsi a ded, és elől hordozzuk, legyen szó akár kendőről akár csatos- vagy mei tai hordozóról, hátunkra kaphatjuk ezt a fazonú táskát. Amikor pedig a gyerek eléri a 7 kilós határt, és ildomos hátra tenni, elkerülve az anyuka testének és gátizmainak túlterhelését, akkor sem kell új táskát vásárolnunk, hiszen a keresztbe vethető pántjával, ilyenkor így viselhetjük tovább.

Nézd meg az aktuális PRO kínálatot!

EXTRA hátizsák – elől hordozáshoz

A puha hátrészének köszönhetően és a szivacsos hátizsákpántjának hála ez a táska alkalmas több cucc, hosszabb idejű magunkkal cipelésére is. Mivel csak hátizsákként hordható, így csak elöl hordozott babához alkalmas. Orsi főleg utazások során használja, például repülés során nagyobb gyerekkel is pompás lehet, amikor sok a cucc, de a kicsit csak rövidebb időszakokra kell betenni a hordozóba.

Nézd meg az aktuális EXTRA hátizsák kínálatot!

Rollos övtáska – elöl és háton hordozáshoz

A rollos, oversize övtáskánk, és az ugyanolyan ergonomikus pánttal készülő, de kisebb űrtartalmú mini övtáskánk is hasznos társ lehet elől és háton hordozás esetében is. Derékon és keresztbe vetve is egyaránt viselhető mindkét hordozási mód során. Elöl hordozásnál derékon viselve hátra forgathatjuk, de 1,5 méteres maximális pánthosszának köszönhetően akár keresztbe vetve a hordozó body részén átvezetve is hordhatjuk. Háton hordozásnál derékon lehet elöl a táska, keresztbe vetés esetén a mellkasunkon, de akár beforgathatjuk hátra is a baba feneke alá. Én ezt az utóbbi viselési módot favorizáltam, amikor még volt kisbabám.

Nézd meg az aktuális övtáska kínálatot!