Új termék: közepes hátizsák cipzárral

Több százan töltöttétek ki a múltkori, vásárlói elégedettségi kérdőívünket, ezért nem lehetünk elég hálásak! A kérdőívben többen írtátok, hogy jó lenne cipzáros hátizsák, és jó lenne a variálhatónál kicsit nagyobb, de az óriásnál kicsit kisebb háti! Nos, íme, itt a KÖZEPES HÁTIZSÁK cipzárral!

kozepes_hati_akvarell_viragos_1_960

Mérete?

A hátizsák mérete a variálható táska és a nagy hátizsák közötti, de egy hajszálnyival inkább az óriáshoz áll közelebb. A méretéből adódóan ez is kapott hátsó, puhító részt, valamint a vállpántok is puha szivaccsal készültek.

Cipzár és egyebek

A szája ennek a táskának is rollosan letekerhető, és csattal rögzíthető, de nem patentokkal, hanem cipzárral záródik, így még biztonságosabban lazárható.

kozepes_hati_akvarell_viragos_4_960

Akárcsak a másik két hátizsák és a válltáska, ez is rendelkezik a ki-bepatentolható neszeszerrel, ami belül zseb, de kipatentolva, akár koktéltáskaként is használható.

A nagyméretű hátizsákhoz hasonlít abban, hogy ez a közepes hátizsák is kapott egy külső, patentos zsebet, így a bérletnek, telefonnak külön, könnyen elérhető helye lehet.