ZIPack – SOFTSHELL narancs

39.370Ft 39.370Ft

Elfogyott

Leírás

A ZIPack modell a régóta ismert nagyméretű hátizsákból és a rollos, nagyméretű övtáskából született meg. Ez a két táska rögzíthető egymáshoz egy cipzár segítségével, így az övtáska és a hátizsák egymáshoz erősítve, de külön-külön is viselhetőek.

Nagyméretű hátizsák

Nagyméretű, kívül narancssárga softshell anyagból, belül fekete vászon béléssel készült, rollos típusú hátizsák. A cipzáros belső zseb két patenttal rögzíthető a táska belsejéhez, de külön neszeszerként vagy koktéltáskaként is hordható, sőt a hátuljára varrt bújtatóknak köszönhetően, akár az övtáska pántjára vagy egy külön övre felfűzve is hordható. Pántjai feketék, és puha, fekete szivaccsal ellátottak. A csatja feketék, a többi műanyag kellék szintén. A rollosan letekerhető szája egy csattal és két patenttal záródik, a száját kitekerve a táska űrtartalma bővíthető.  A táska egyik oldalán cipzár fut végig, megkönnyítve a pakolást. A táska oldalrészei patenttal zárhatóak össze, így a hátizsák szélessége szabályozható. A táska elején egy cipzár egyik fele található, itt rögzíthető össze a hozzá tartozó övtáskával.

A nagyméretű hátizsák méretei:
szélesség: 30 cm
mélysége: 10 cm
magasság: 38 cm (kitekerve 59 cm)

A hátizsákban található, belső cipzáros neszeszer/zseb mérete: 24 x 18 cm

Nagyméretű, rollos övtáska

Nagyméretű, rollos övtáska. Kívül narancssárga softshell anyagból, belül fekete vászonból készült. Csatjai feketék, a hevederek szintén. Egy csattal és két patenttal záródik. Derékpánt ergonomikus kialakítású, a lelógó hevedert egy gumival foghatjuk össze. Ajánljuk anyukáknak, akik egy-egy rövidebb sétához nem szeretnék a hatalmas babatáskát magunkkal cipelni, de egy kisméretű övtáska nem lenne elegendő a bébi túlélőfelszerelésének. Az övtáska derékrészén a cipzár másik fele található, itt rögzíthető össze a hátizsákkal. A felvarrta cipzár nem zavaró az övtáska külön viselése esetében sem.

Az övtáska méretei: 
szélesség: 33 cm
magasság: 19 cm (kitekerve: 34 cm)
alsó rész szélessége: 11 cm
derékrész hossza: 62 cm (beleszámítva a táska oldalán futó szakaszt is)