Bemutatkozik a Liza Kuckó és Kávézó

Vannak azok az emberek, akikkel már az első telefonbeszélgetés vagy e-mail váltáskor tudom, hogy annyira egy hullámhosszon működünk, hogy könnyedén és sikeresen fog menni a közös munka. Ilyen élmény volt a közös fotózás, videózás Zubor Rozival még nyár elején, és ilyen volt Pintér Lillával, a Liza Kuckó és Kávézó alapítójával szerevezett pop-up vásár is. Lillával készítettem egy interjút, amiben jobban megismerhetitek ezt a gödi anyuka (és mint kiderül, apuka) oázist, ami számos programmal és finomságokkal várja a mamikat és a kicsiket.

liza_kucko_3

Mikor alapítottad a kávézót?
2023.szeptember 5-én nyitotta meg a kapuit a Liza Kuckó és Kávézó, Gödön.

Mi motivált, amikor kávézó nyitására adtad a fejed?
Alapvetően az eredeti szakmám a HR, amit mindig is szerettem, így mindenképp ezen az úton szerettem volna maradni, de a magam útját járva. Most merül fel mindenkiben a kérdés, hogy mi köze van a HR-hez egy “Kávézónak”?! A válaszom az, hogy ez nem “csak” egy Kávézó. Ez maga a Liza Kuckó, minden ami baba-mama, családbarát program, helyszín, közösségi játszókuckó. Mindezek mellé kínálok minőségi sütiket/kávét stb. Egy olyan helyet álmodtam, ami összehozza a családokat, barátnőket, gyerekeket, egy minőségi, “baba kultúra” mentén. Igenis fontos a zene, mese, játék a közös időtöltés! A mottóm: “Kicsi izgalom, dobozba zárva!”

Milyen kihívásokkal nézel szemben, mint vállalkozó?
A legnagyobb kihívás a folyamatos megújulás, a piaci igényekre való reagálás szezonálisan is! Nincs megállás, folyamatosan megyek előre, újítok, újra gondolok, reagálok, keresek-kutatok, még még még.

Kik alkotják a törzsközönséget?
Délelőtt a 0-3 éves gyerekek és az anyukák, délután pedig csatlakoznak az ovisok is, apák is!

Tényleg? Az apukák?
Hétvégén, amikor szombaton olyan családi programok vannak, mint bábelőadás, zene, mesekoncert, hangszer simogató, akkor nagyon sok apa eljön a családdal. Sőt sokszor esik meg, hogy anya elküldi a gyerekkel őket, amíg ő otthon tesz-vesz, énidőzik. Hétköznap délután (munka után) is megfordulnak nálunk családosan, de ez azért ritkább.

Milyen elképzelés mentén szerveződnek a programok?
Keresem a minőséget, a közös metszéspontot, a vállalkozó/szakember (környékbeli) Nőket, a 0-6 éves korosztály számára. Illetve az Anyukák lelkét is szeretném simogatni a számukra kedvező programokkal: tanulás, fejlődés, énidő, kikapcsolódás fókusszal! 

liza_kucko_4
liza_kucko_2
liza_kucko_1