2022 tavasz-nyár: Színtípus kolleckió

Az első Lilla Sellei Bags Színtípus kollekció két éve, a 2020-as tavasz-nyári kollekció keretén belül debütált. A két évvel ezelőtti színpadra lépése óta is sokan keresitek a hozzátok leginkább passzoló színekkel díszített táskákat, így régóta tudjuk Megyán Eszterrel, hogy idén megújulva tér vissza a Színtípus kollekció. Akárcsak akkor, a mostani, 2022-es tavasz-nyári gyűjtemény is a színtanácsadóként is tevékenykedő Eszter szakértelmével született meg. Ezúttal elhagytuk a geometrikus formák világát, és egy virágos mintának készítettük el a TAVASZ, NYÁR, ŐSZ és TÉL színtípusokkal leginkább harmonizáló verzióját. A csajok pedig vagány, nőcis szettekben pompázhattak.

DSC_9567v2res
fotó: Hámori Zsófia

A kollekció születése

Valamikor novemberben kezdtünk el dolgozni a mintákon, amihez én egy korábban már kapható motívumot dolgoztam, pontosabban színeztem át az adott színtípushoz passzolóan. Eszterrel már rögtön az elején tudtuk, hogy szakítani szeretnénk a korábbi kockás mintával, én pedig úgy gondoltam, ez a virágos minta jól működik majd különböző színekkel. Nem mondom, hogy egyszerű volt, rengeteg verzió készült, sok egyeztetés, módosítás, ráadásul az ősz típus anyaga elsőre nem is jött ki szépen a gyártótól, túl élénknek bizonyult, így ezzel még egy újabb kör futottunk. De azt hiszem megért minden fáradtságot: mind a négy fő színtípus karakteres, neki megfelelő összhatást kapott.

DSC_9614res
fotó: Hámori Zsófia

A kampányfotózás

A stáb minden fotózásról fotózásra csak nő, és ennek nem feltétlenül csak az az oka, hogy több modellel dolgozunk, hanem az is, hogy a csapat tagjai közül sokan most lettek anyák, vagy most született meg második gyerekük. Ennek a márkának a fókuszában az anyák állnak, így nagyon fontosnak tartom, hogy az anyaság, egy pici baba ne akadályozza a nőt a kiteljesedésben, a munkájában. Szeretnék a csapattagoknak olyan feltételeket teremteni, hogy megélhessék mindkét énjüket, a dolgozó nőt és az anyát egyaránt, és ne kelljen választani. Ezért ezúttal profi bébiszitter segítette a stáb munkáját, akinek volt is dolga bőven, hiszen két 6 hó alatti, egy 1,5 éves és két hatéves is a stúdióban rohangált (már, aki tudott már járni, egyesek inkább csak átfordultak a játszószőnyegen, majd idegesen sírdogáltak, mert visszafordulni még nem igazán tudtak…). Persze nemcsak a bébiszitter mi is kivettük a részünket, mindig éppen az foglalkozott a gyerekekkel, akinek nem volt más dolga, itt teljesen természetesen, kérés nélkül nyújtottak segítő kezet a nők és az anyák egymásnak. 

DSC_9345res
fotó: Hámori Zsófia

És mindeközben csodás sminkek, hajak és dögös magassarkús szettek születtek, Hámori Zsófi fotós pedig színes fényekkel tette még glamurosabbá a képeket. Nem titkolom, hogy Szex és New York rajongó vagyok, és a most visszatért sorozattal újra vágyom csinosan, nőiesen, kissé extravagánsan öltözködni, és emellett szerettem volna azt is megmutatni ebben az anyagban, hogy igenis nőcis szettekkel is működnek a táskák, és igenis megélheti egy anya ezt az oldalát is (még akkor is, ha a hétköznapok valójában egy ilyen cipőben 10 percig kibírhatóak…).

Stáb:
fotó: Hámori Zsófia
stylist: Engel Nóra
smink: Sipos-Lenkey Annamária
haj: Tábori Kyra
videó: Egyed Zsófia
modellek: Eszter, Viki, Zsófi, Emese, Lilla
A pólókért külön köszönet a Zöldgardróbnak!

Rapid színtanácsadás és kollekció ünnep

Idén 15 éves a márka, így egy különleges, rapdi színtanácsadással és vásárral egybekötött kollekció ünneppel is készülünk Mengyán Eszter főhadiszállásán. Az eseményt a Facebookon ide kattintva találjátok meg!

időpont: 2022.03.24. csütörtök 10-19 óráig
helyszín: HolyDuck kacsafészek (1078 Budapest Hernád utca 22.)
megközelíthetőség:  M2, M4 metró Keleti pályaudvartól gyalog 7 perc vagy 74, 78, 76 trolibusz közeli megállói
Parkolásra a Hernád utcában vagy a közeli Garay Centerben van lehetőség.

PROGRAM:
10-19 óráig VÁSÁR a 2022-es tavasz-nyári kollekcióval, frissítővel és süteményekkel és AKCIÓKKAL, napközben 40 perces rapid színtanácsadásokkal. A tanácsadás ára 17.000 forint, és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

„FONTOS! A 40 perces rapid színtanácsadás nem ér fel egy komplex programmal, amit színtanácsadásként hirdetek. Ennyi idő alatt nem tudunk minden részletre kitérni (smink, haj) és nem nézzük végig mind a 150 árnyalatot, ennek ellenére hasznos tudást kapsz majd” – mondja Eszter.
Jelentkezés: [email protected]
Tárgy: Lilla Sellei Bags rapid színtanácsadás

Választható időpontok: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00

A színtanácsadásról bővebben itt olvashattok!

DSC_9333res

DSC_9379res

DSC_9408res

DSC_9430res

DSC_9456res

DSC_9525res

DSC_9518res

DSC_9535res

DSC_9631res

DSC_9619res

DSC_9655res

DSC_9711res

DSC_9650res
fotó: Hámori Zsófia