Miért pont Színtípus kollekció?

Akik szemfülesek, azok már észrevehették, hogy felkerült a webshopba a legújabb, 2020-as tavasz-nyári, Színtípus kollekció. De miért pont színtípus? Szerettük volna megmutatni egyetlen egy minta négy variánsával, mi a különbség, a tavasz, a nyár, az ősz és a tél színtípusok között. Valamint szerettük volna, ha azok, akik az öltözködés során szem előtt tartják a színtípusukat egyszerűen megtalálhatják a színben hozzájuk tökéletesen passzoló táskát.

DSC_8164res
fotó: Hámori Zsófia

Persze, „könnyű” dolgom volt, a szakmai konzulens adott volt, hiszen a fenntartható divattal foglalkozó blogger barátnőm, HolyDuck, alias Mengyán Eszter régóta foglalkozik színtanácsadással. Eszter örömmel vette az együttműködés ötletét, lelkesen vágtunk bele. A munka persze nem volt olyan egyszerű, már a karácsonyi hajrá ideje alatt elkezdtünk dolgozni a mintákon, aztán pedig hetekig izgultunk, vajon a gyártó szalagjáról tényleg olyan színek jönnek-e majd le, amilyeneket terveztünk. Mikor megvolt az anyag, akkor is még hátra volt a munka egy nagy része, meg kellett találni minden színtípushoz a leginkább passzoló kiegészítőket, kellékeket és béléseket. Nem volt egyszerű! Főleg mert többször bedobtam a citromsárga bélés ötletét a tavaszhoz, mire Eszter a sokadik alkalommal sikeresen a fejembe verte, hogy csakis napsárga lehet a tavasznál… Futottunk pár ilyen kört, de inkább szórakoztató volt az egész, nekem pedig mint tervezőnek igazán izgalmas volt úgy „lillás” táskát alkotni, hogy bizonyos szabályokhoz, keretrendszerhez kellett igazodnom. Aztán jött a munka egyik legélvezetesebb része, a kampányfotózás. Erről a különleges, alkotói napról részletes videós és fotós beszámolót olvashattatok itt!

DSC_8301res
Viki és a TÉL variálható táska
DSC_7987res
Manka és az ŐSZ közepes méretű hátizsák
DSC_8054res
Eszter és a NYÁR variálható táska
DSC_8075res
Eszter és a NYÁR közepes méretű hátizsák
DSC_8294res
Viki és a TÉL variálható táska

a STÁB
fotó – Hámori Zsófia
styling – Engel Nóri
smink – Sipos-Lenkey Annamária
haj – Tábori Kyra
enteriőr – Pálmai Gabi, LomDesign Show
modellek – Emese, Manka, Viki és Eszter
cipők – TISZA

Még nem tudod milyen színtípusba tartozol? Akkor jelentkezz be Eszterhez tanácsadásra, erről minden infót itt találsz, az én személyes beszámolómat pedig a tanácsadásról itt olvashatod!