A tökéletes (bevásárló)táska

Tegnap került ki Cserta Alexandra, alias Kívül Belül Boldogság szakértőjének Youtube csatornájára a legújabb videója, amiben én is szerepelek. Hogy miért? Mert Szandrával hosszú hónapokig dolgozunk egy táskán. Szandrának volt egy ötlete: szeretett volna egy olyan (bevásárló)táskát, aminek a bolt mellett akár az edzőteremben vagy munkába járás során is hasznát vehetjük.

Az ötlet egyből tetszett nekem is, hiszen én is nap, mint nap szembesültem azzal a problémával, hogy a táskámon kívül magammal hordott, opcionális cuccokat nem tudtam mibe tenni, jobb híján ikeás zsákokba pakoltam. Hogy mire gondolok? Például péntekenként úszni viszem a gyerekeket, ilyenkor az úszás cuccukat már reggel bedobom a kocsiba, és az egész munkanap alatt ott várkozni a délutáni úszásra. Két gyereknek elég sok minden kell az úszáshoz, ezeket sokszor a jól ismert kék zsákban vittem. De ugyanez a helyzet a saját edzőcuccommal is. Na, az ilyen és ehhez hasonló szituációkban nyújt segítséget a Szandrával közösen tervezett táska. Csoda, hogy aztán az első mintadarabot, hiába ígértem Szadrának, jól megtartottam magamnak – annyira megszerettem! És hogy hogyan született meg? Erről mesélünk a videóban!

A táskát úgy terveztük, hogy a lehető legstrapabíróbb, legszebb és legpraktikusabb legyen, és rengeteg minden beleférjen, de kényelmesen, akár vállon, keresztbe vetve vagy kézben is lehessen vinni. A táska vállpántja használaton kívül lecsatolható. Vízlepergetős anyagból készült, ami enyhén csillog, nem hivalkodó, de egy kis stílust csempész a mindennapokban. A vízlepergetős anyag előnye, hogy nem ázik át, és az esetleges szennyeződések egy része vizes ronggyal könnyen letörölhető. A táska aljába kivehető merevítőt építettünk, így még egyszerűbb belepakolni, de mosáskor elég csak kihúzni, a táskát pedig egy 30 fokos programra bedobni a mosógépbe. Belül található egy nagyobb méretű zseb, ami az apróságokat vagy egy bevásárlás során a nagyobb pénztárcát is képes elnyelni.