Bemutatkoznak a jógatáskák

Két új táskával leptük meg a jógázás és a sport szerelmeseit. Mindkét új modellünk elején két heveder található, amelyekkel könnyedén rögzíthetünk egy matracot, egy jógamatracot vagy akár egy plédet, egy törülközőt is a táska elejéhez. Ezt mindkét jógatáska tudja, de akkor mégis mi a különbség a 3in1 és a 4in1 jógatáskák között? Most részletesen bemutatjuk őket, hogy kiválaszthassátok a nektek legmegfelelőbbet!

kata_joga_1_960

3in1 jógatáska

Ahogyan a neve is mutatja, ebben az esetben három funkció ötvöződik egyetlen egy táskában:
– válltáska
– kézitáska
– keresztbe vethető táska

Ez a táska szinte pont ugyanolyan, mint a variálható válltáskánk, azzal a különbséggel, hogy a külső, elülső zseb helyett a matractartó pántokkal szereltük fel. Belül egy sima kis zseb, valamint egy kipatentolható, cipzáros neszeszer rejtőzik. Ez utóbbi belül zseb, kipanetolva a táskából pedig akár különálló koktéltáskaként is hordható. Belsejébe felül egy madzaggal összehúzható rész található, ezzel zárható le a táska szája, vagy ezt kihajtva igény szerint bővíthető az űrtartalma.

4in1 jógatáska

Ebbe a táskába négy funkció került:
– válltáska
– kézitáska
– keresztbe vethető táska
– hátizsák

A keresztbe vethető pántból ehhez a táskához két darab jár, ezeket lehet hátizsákpántként a táska hátuljára erősíteni az erre szolgáló D-elemekhez. Külső zsebe ennek a modellnek sincs, hiszen ide kerültek a matractartó pántok. De belül ennek is van egy kicsi zsebe, és a már ismert kipatentolható, cipzáros neszeszer is szériatartozék. Ennek a táskának a szája két panettal és egy bújtatóval ellátott hevederrel zárható össze, így akkor sem nyílik szét, amikor hátizsákként viseljük.

kata_joga_12_960
kata_joga_11_960
kata_joga_10_960
kata_joga_9_960
kata_joga_8_960
kata_joga_7_960
kata_joga_6_960
kata_joga_5_960
kata_joga_4_960
kata_joga_3_960
kata_joga_2_960fotó: Lilla