Felhúzol! – itt a legújabb, lemenőbb zoknimárka

„Meséljen rólad a zoknid is!” – Hubai Orsi fotós és grafikus barátnőmmel életre hívtunk egy új, mini márkát, aminek a neve Felhúzol!, és vicces és páratlanul páros zoknikat kínálunk itt a Lilla Sellei Bags webshopban. (Zárójelben megjegyezném, mikor legutóbb összeálltunk Orsival, akkor indult el a Pocket Trailer kismotor és futóbringa hordozó márka, ami az elmúlt 9 évben rengeteg anyát mentett meg a mindennapos cipekedés során a totális agybajtól.)

felhuzol_1_1500

Egy kis, hazai családi vállalkozás gyártósorán elkészült az első, 95% pamut sport zoknikból álló Felhúzol! kollekció. Ebben a kollekcióban 10, tetszőlegesen párosítható szöveggel ellátott zokni található. Orsi úgy alkotta meg a terveket, hogy a szöveg a zokni mindkét oldalán látható, így a zoknik bal vagy jobb lábon egyaránt hordhatóak, az egyes szövegek szabadon párosíthatóak! A rendelésnél legördülő menüből kell kiválasztanod az egyes darabok szövegét (mivel minden zokni hordható bal és jobb lábon egyaránt a körbefutó szövegnek hála, ezért direkt nem jobb és bal darabot írtunk), így állnak össze a párok. Rendelhetsz akár azonos, akár különböző felirattal ellátott párokat is, légy kreatív!

A zoknik egyelőre 35-38-as méretben érhetőek el, de nemsokára érkeznek a 39-42-es méretű darabok is, kis türelmet kérünk. A 10 különböző, választható szöveg: annyira, élet, jobb, lorem ipsum, no filter, páratlan, párosan, szabad, szép, vagyok

felhuzol_5_1500
felhuzol_4_1500
felhuzol_8_1500
felhuzol_10_1500
felhuzol_9_1500
felhuzol_7_1500
felhuzol_6_1500