Hogyan törődj a táskáddal?

Táskáinkat hosszú élettartamra és a valós életre tervezzük, ezért nemcsak designosak és strapabíróak, de moshatóak is. Kevesen tudják, de a mosást követően érdemes a vasalót is segítségül hívni, hogy a mosógépben tett wellness program után is olyan tökéletesen működjön a táskák cipzárja, mint előtte.

Több neszeszer jött már cipzár hibával vissza úgy, hogy a cipzárnak kutya baja sem volt, pusztán mosás után kellett (volna) egy kis simító vasalás a neszeszer bélésének. Sokan mossátok rendszeresen a táskákat vagy pedig eladás előtt – nagyon helyes, hiszen erre terveztük őket! De mosás után sokan szembesültök azzal, hogy az addig tökéletesen működő cipzár akad és szorul. Ez iszonyú bosszantó! Természetesen előfordulhatnak cipzárhibák, amiket örömmel javítunk, cserélünk, de nagyon fontos, hogy mosás után vasaljátok le a neszeszer bélését, hiszen az esetek 90%-ban ez orvosolja a hibát!

A neszeszer kisebb, ezért érzékenyebb a cipzárja a bélés gyűrődései miatti hibára, könnyebben feltorlódik az anyag a cipzár környékén. Míg a nagyobb táskák és hátizsákok esetében mosás után többnyire a bélés önsúlya és a belepakolt cuccok megakadályozzák az ilyen hibákat, hiszen kisimítják, lehúzzák a bélést, addig a neszeszer egy kis törődést igényel a mosógépben tett wellness program után.