Hozd vissza a táskádat! – KAMPÁNY

Sokan tudjátok, hogy a fenntarthatóság jegyében egy különleges akcióval is készültünk a júniusi Mom & Beauty pop-up vásárra, a  „Hozd vissza a régi táskád!” KAMPÁNNYAL!!!

eszter_plakat
fotó: Hámori Zsófia

Mi is ez a kampány?

Tudjuk, sokan elcsábultok egy-egy új minta miatt, vagy éppen a régebben vásárolt Lilla Sellei Bags táskátokat, a már számos praktikus és új elemmel rendelkező friss modellre cserélnétek. Ugyanilyen sokan keresitek a Lilla Sellei Bags darabokat kedvező áron, másodkézből. Ezért úgy gondoltuk, egy, mindkét csapatnak kedvező akciót hirdetünk! A pop-up vásár előtt kitett felhívás így szólt: „Hozd el a pop-up vásárra még hordható, jó állapotú Lilla Sellei Bags márkájú táskádat, (amennyiben megfelelő az állapota) visszavesszük, és egy 5000 forintos, online a webshopban, év végéig beváltható kuponnal jutalmazunk. Az így összegyűjtött táskákból később vásárt rendezünk, hogy még tovább a körforgásban tartsuk az egyes darabokat!”

Meghosszabbítjuk az akciót!

Legnagyobb örömünkre többen hoztatok több éves, használt, de teljesen jó állapotú táskát a pop-up vásárra. (Ez nekem, mint tervezőnek nagyon szuper tapasztalat, mert láthatom, más, tőlem különböző felhasználók, hogyan használták az elmúlt években a táskáikat.) De többen jeleztétek, örülnétek, ha meghosszabbítanánk a kampányt. Mi pedig szereténk, hogy a Second hand pop-up vásárunk érdeklődői majd még szélesebb kínálatból választhassanak, ezért úgy döntöttünk egészen július végéig tudtok táskát leadni a Mom&Beautyban. Fontos kiemelni, hogy a leadott táskákat kimossok, az apróbb, javítható hibákat megvarrjuk, rendbehozzuk a vásár előtt.

Leadás menete

Mikor? Mostantól egészen július 31-ig, nyitva tartási időben:
Hétfő: 7.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30

Hol? Az Astoria és a Deák tér között található Mom&Beauty üzletben (1075 Budapest, Károly krt. 5. Fsz. 19.) – hátul az udvarban.

Hogyan? Az üzletben az eladó szemrevételezi az általatok hozott táskát, és amennyiben megfelelő az állapota, átveszi. Ezután nincs más dolgotok, mint megadni az e-mail címeteket, hogy az adott, 5000 forintos kedvezménykód érvényes legyen rátok az online vásárláskor (az e-mail cím megadással védjük ki, hogy a kuponnal vissza lehessen élni, hiszen így csak az adott címmel rendelkező vásárlóknak érvényesíti majd a rendszer).

Second hand pop-up

Reményeink szerint már a nyár végén megrendezhetjük a használt táskák vásárát, ahol minden egyes darab 5000 forintos vagy az alatti áron lesz elvihető! Ígérjük, ezzel kapcsolatban időben informálunk minden érdeklődőt!