Inspiráló anyák: Tábori Kyra

Tábori Kyra nem ismeretlen a Lilla Sellei Bags márka követőinek, hiszen jópár szezon óta ő a fodrász minden egyes kampányfotózáson. Kyrát, a modellünk, Emese ajánlotta be a csapatba, és egyből szuperül tudott mindenkivel együttműködni. Kyra nagyon precíz és pontos, a munka során sosem idegeskedik, és hatalmasakat lehet vele nevetni, irtó jó humora van. Ő lett az Inspiráló anyák sorozatunk, következő, júniusi szereplője. Az interjúból számomra is több újdonság derült ki róla, fogadjátok szeretettel!

kyra_ok-8645_2500
fotó: Séllei Lilla

Neved és korod?
Tábori Kyra, 31 éves 

A gyereke(i)d keresztneve és kora?
Noé, 4.5 éves 

Mivel foglalkozol? (Mivel foglalkoztál az anyaság előtt, és mivel most?)
Noé előtt szinte csak dolgoztam. A hét egyik felében szalonban voltam fodrász, a másik felében állatorvosi rendelőben foglalkoztam kutyákkal mint kutyakozmetikus. A kettő rendszerét borítva pedig folyamatosan dolgoztam reklámfilmeken és fotózásokon, fodrászként ugyancsak. Amióta anya vagyok, nem vállalok annyi munkát, döntenem kellett. A kutyázást teljesen abba is hagytam, már csak fodrászként tevékenykedem. 

Mi az, ami mindig van a táskádban?
Lehetetlen mennyiségű Mac rúzs. 

Mi volt a legmeglepőbb dolog, ami a táskádba került?
Hát fogalmam sincs. Mondjuk nálam kevés dolog számít furának. 

kyra_ok-8605_2500
fotó: Séllei Lilla

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
Mindig sötét színekben járok. Feketében konkrétan. Annyira mindig, hogy nem tudnak hova tenni, ha színesben látnak. De a fekete mindenhez megy. Lehetek egyszerre sportos és elegáns is. Inkább a szabásra és az anyagokra, figyelek. Végletes vagyok ebben. Vagy legyen nagyon minimál vagy extra fura. A kiegészítőkkel játszom egyébként, több Séllei Lilla táskám is van, a kedvenc feketém mellett, a többi színes. 

A gyerekek mellett, hogyan kapcsolódsz ki?
Szeretek különböző látásmódokat megismerni, ezért is olvasok sokat, van hogy egyszerre 2-3 könyvet is. Szeretek kiállításokra járni, minden jöhet ami művészet. Rendszeresen sportolok, és igyekszem minél több időt tölteni a számomra fontos emberekkel. 

Mi számodra az anyaság legnagyobb kihívása?
Logisztika, és hogy nő tudjak maradni. 

És mi a legnagyobb kihívás az öltözködésben?
Az arányok játéka. Nincs egyszerű dolgom, alacsony vagyok. Okosan kell összehangolni, a darabokat, és ez sokszor nehéz, de hát pont ez a kihívás benne. 

kyra_ok-8607_2500

kyra_ok-8609_2500

kyra_ok-8620_2500
fotó: Séllei Lilla

A cikksorozat többi részét itt találjátok!