Ilyen volt: 2020/2021 ősz-tél WERK 1.

Mielőtt bemutatnánk nektek a legújabb, 2020/2021-es őszi-téli gyűjteményt és kampányanyagát, lessetek be a kulisszák mögé, hogy hogyan is vált valósággá a karantén idején még csak a fejemben létező kép. Most nem arról szeretnék bővebben értekezi, mi is volt ez a vízió, ezt megtartom a csodás kampányképekről szóló cikkhez, inkább arról írnék, milyen is volt a fotózás.

DSC_1560
werk fotó: Hámori Zsófia

A stábtagokat már nem kell bemutatnom azoknak, akik egy ideje követik a márkát, hiszen 2017 óta dolgozik együtt a csapat egy része, és azóta folyton csak bővül. A képekért ezúttal is Hámori Zsófia felelt, a sminket Sipos-Lenkey Annamária, míg a hajakat Tábori Kyra készítette el, a ruhákat Engel Nóri állította össze, a modell ezúttal is Mészáros Emese és Mészáros Marina voltak (a névegyezés puszta véletlen, nem rokonok). A team ezúttal két videóssal is bővült, hiszen a Love on the Weekend Film, azaz Egyed Zsófia és Hunyadi László mozgóképben örökítette meg a hangulatot és a kollekció világát. A fotózásra késő délután, nap nyugtához közeledve kerítettünk sort, éppen ezért ez volt az első ottalvós, egyben csapatépítős fotózásunk is. 

Dél körül indult a csapat két kocsival, két kutyával és egy babával Budapestről. Nem mondom, hogy egyszerű volt mindent (babaágyat és vasalódeszkát is!!!) besakkozni a kocsiba a bőröndök és a kollekciót tartalmazó Ikea zsákok mellett, de sikerült! Kicsivel kettő óra előtt foglaltuk el a csókakői szállásunkat, és ekkor Kyra és Annamari egyből neki is látott a két modell szépítésének. A tökéletes smink és frizura több órát is igénybe vehet. Én közben összeütöttem egy nagyon egyszerű paradicsomos, olívabogyós tésztát, és még a modell Marina kislánya, Olívia aludt is egy nagyot, majd a fotózás előtt meg is uzsonnázott. A kutyák közben folyamatosan ugatták a szomszéd építkezést… Elég sokat röhögtünk a képtelenebbnél képtelenebb helyzeteken.

Hat körül érkeztünk a Csákberény közeli helyszínre, ahol a dolomitos sziklák igazán egyedi világot teremtenek. Zsófi és Laci itt vártak már ránk kamerájukkal és drónjukkal. Napnyugtáig nem sok időnk volt, ráadásul egy nagy, fehér felhő is nehezítette a dolgot, de a csapat most is nagyon profi és összeszedett volt. Az egyes szettek és beállítások között Hámori Zsófinak még arra is volt ideje, hogy werk képeket lőjön, ezeket láthatjátok most. A következő epizódban az általam elkapott kulisszatitkokat nézhetitek majd meg.

DSC_1520

DSC_1518

DSC_1515

DSC_1590

DSC_1563

DSC_1329

DSC_1292

DSC_1284

DSC_1291

DSC_1280

DSC_1278

DSC_1270

DSC_1259

DSC_1255
werk fotó: Hámori Zsófia