Megnyílt a Lilla Sellei Bags showroom!

Ez a szokásosnál egy kicsit személyesebb hangvételű írás lett, de remélem, nem bánjátok, és örültök, hogy egy kis bepillantást engedek a márka mögé. A 2021-es év egyik célkitűzése az volt, hogy a korábbi irodából egy reprezentatívabb helyre költözzön a Lilla Sellei Bags, hiszen sok környékbeli rajongó is van már. Nos, mi sem hittük, hogy ilyen gyorsan, már rögtön februárban valóra válik az álmunk! Örömmel látunk mindenkit előzetes bejelentkezés után, aki szeretné élőben megnézni a színeket, a mintákat vagy felpróbálni a mellényeket, ruhákat.

lsb_showroom_1_2500
fotó: Séllei Lilla

A showroom sztori

Még karácsony előtt megakadt a szemem a hirdetésen, de akkor úgy tűnt, már elhappolták a helyet. Január közepén jött egy üzenet, hogy mégis szabad, az előző bérlőjelölt visszalépett. Akkor néztem meg először belülről a helyet, amiben rögtön megláttam a lehetőséget. Bár két helységből álló iroda falai rikító napsárgák voltak, és tele volt mindenféle lim lommal, én mégis egyből vízionalizáltam, tökéletes iroda-showroom és fotóstúdió lesz belőle. (Mert a költözés egy másik célja az is volt, hogy portré és családfotózásra immár beltéren is legyen egy helyem, ne csak külső helyszínen vállalhassak ilyen felkéréseket. Ha érdekel az alkotásom fotográfiai része, kattints ide, a fotós weboldalamra!)

A január második fele kőkemény festéssel telt, a négy sárga falból három hófehér lett, egy pedig szürke színt kapott. Egyrészt szerettem volna, ha van egy sötétebb hátterem is fotózni, másrészt pedig jól ellensúlyozza a szürke a sok-sok színpompás táskát. A festés mellett a berendezést is mi magunk intéztük, a kis présházunk berendezésekor nagy gyakorlatot szereztem már a használt bútorok levadászásában és párosításában. (Akit érdekel a kis présházunk története, az kattintson ide, a személyes életmód blogomra.) A használt bútorok vásárlása nemcsak gazdaságosabb, de fenntarthatóbb is, így én mindenkit csak bíztetok erre! Persze a szakértői rábólintásra mindig adtam, ezúttal is Pálmai Gabi, alias Lom Design Show volt a segítségemre, aki nemcsak áment mondott a cuccokra, de számos ötlettel, nézőponttal segített, és az utolsó simítások, az apróságok kiválasztásában abszolút rá hagyadkoztam. 

lsb_showroom_5_2500
fotó: Séllei Lilla

“A sárga kanapé történetét mindenképpen írd meg!” – mondta Gabi, így most ez következik. A ruhaállványok, kis asztalok és polcok a régi helyen is megvoltak, sőt ezekkel Ti is találkozhattatok a Pici Piacokon, hiszen ott is ezeken lógnak a portékák. Ami beszerzésre várt az egy kanapé volt és egy dohányzóasztal, ami nemcsak a showroom részben tölt be funkciót, de például családfotózások alkalmával is prímán használható. A dohányzóasztal adott volt, korábban ezen volt az otthonunkban a tv, de pár hónapja feleslegessé vált, ugyanis egy komódra cseréltük a tv alatti bútort, hogy így növeljük meg a pakoló felületeket… Szegény asztal a tárolóban árválkodott, adott volt, hogy ő jön az új Lilla Sellei Bags showroomba. A kanapét nagy kérdésnek éreztem, lehetetlennek tűnt olcsón, mutatós és viszonylag kisméretű, tehát kétszemélyes kanapét találni. A legtöbb használt bútorunkat a Maketplace-n vettem, ezt a sárga csodát is ott találtam. Tatabányán volt ugyan, de hétvégente a présházunkba utazva kis kerülővel útba eshetett. Akkor már hat napja hirdette az eladó potom 15.000 forintért, Gabi nem biztatott: “Ez a kanapé, ilyen áron az első órában már elkelt…!” – nos nem lett igaza. Így történt, hogy ez a csodás sárga kanapé, ami bolti áron 200.000, ilyen olcsón díszítheti most a showroomot.

A szürke falat szerettem volna megtörni egy álfüggyönnyel (erre a megoldásra a Pinterest inspirációk gyűjtése során akadtam), ez nemcsak arra jó, hogy megtörje az egysíkú falat, hanem arra is, hogy később a fotózások alaklmával különböző háttereket lógathassak le majd a karnisról.

A piros szőnyegért nem lehetek elég hálás Gabinak, mert bizony ő hozta. Vadásztunk pár kaspót és vázát, és egy gigantikus jukka is ideköltözött a fürdőszobánkból. A nádat a közeli belvizes területen gyűjtöttem, (konkrétan az autószerelőm melletti árokban – picit furán néztek a szakik…). A kanapéra került párnák még karakteres kiegészítői a helynek. A négyzetes párnákat magam varrtam, a mintákat dekorfilccel kézzel rajzoltam rájuk. A horgolt köralakú párnát még az egyik őszi székesfehérvári Pici Piacon vásároltam.

Gyere el!

Cím: Veresegyház Fő út 17/a
Bejelentkezés telefonon: +36305123016

lsb_showroom_9_2500

lsb_showroom_10_2500

lsb_showroom_6_2500

lsb_showroom_2_2500

lsb_showroom_11_2500

lsb_showroom_12_2500

lsb_showroom_7_2500
fotó: Séllei Lilla