Minden, amit az új kollekcióról tudni akartál!

Nem véletlenül vártuk a 2019/2020-es őszi-téli szezonot, hiszen egy nagyon különleges gyűjteménnyel rukkoltunk elő. Körülbelül nyár közepe óta dolgozunk serényen a 2019/2020-as őszi-téli gyűjteményen, amiben már egyedi, általunk megálmodott mintákkal megnyomott, softshell anyagból készült táskák találhatóak – a minták digitális formába öntésében Ungváry Róbert grafikus volt a segítségemre. 

A már jól bejáratott övtáskák, variálható hátik és közepes méretű táskák mind-mind színpompás mintákkal készültek el erre a évadra, kicsit a 90-es éveket megidézve, amorf formákkal és pasztell színekkel dolgozva. Az ebben a szezonban bevezetett softshell anyag vízhatlanságában, tartásában és strapabírásában is előrelépés a korábbi anyagokhoz képest. 

DSC_3082res

Emellett egy másik különlegességet is tartalmaz a kollekció. Nem véletlen, hogy a hurcimamik egyik kedvenc táskamárkája idén a babahordozáshoz tervezett hurcikabátjairól ismert Lindi márkával és annak tervezőjével, Diósi Evelinnel alkotott kollaborációban. A Lindi márka kabátjaiban a táskák mintái köszönnek vissza, így a hurcimamik teljesen összehangolhatják a kabátjukkal a táskáikat, akármelyikről is legyen szó.

A kampányfotózás

A kollekcióhoz ezúttal is készültek képek, a stúdióban megint a jól összeszokott csapat dolgozott együtt. Mint korábban, most is valódi, édesanyák a kampány főszereplői, és a hordozós kabátok miatt ezúttal egy alig 4 hónapos kislánnyal is bővült a klub. 

A 90-es éveket idéző mintákhoz egy fekete-fehér mintás zuhanyfüggöny is szolgáltatta a hátteret, így eshetett meg, hogy Engel Nóri, a stylist aranyköpését még biztosan sokáig emlegetni fogjuk: “Ezt a cipőt a zuhanyfüggöny mintájához választottam!”

a Csapat, akik nélkül nem születtek volna meg a csodás képek:
fotó: Hámori Zsófia
sytlist: Engel Nóra
smink: Sipos-Lenkey Annamária
haj: Tábori Kyra
modellek: Emese, Manka és Olívia

DSC_2915res
DSC_2958res
DSC_2979res
DSC_2984res
DSC_3055res