#nemluxustaska – KAMPÁNYOLJ, ADAKOZZ!

Már nem is tudom, hogy hanyadik éve lehetünk részesei a Lilla Sellei Bags márkával az egyik legnagyobb jótékonysági adománygyűjtő akciónak, a #nemluxustaska kampánynak, de minden évben nagyon várjuk! Idén is arra buzdítunk Titeket, hogy csatlakozzatok, adományozzatok, és győzzétek meg a barátnőiteket is! A kampány felpörgetésére pedig idén, több év tervezgetés után, végre megszületett az az egyedi, Lilla Sellei Bags mintatáska, amihez a terülőmintát a #nemluxustaska logójából készítettük el. Ugye mutatós lett?!

nlt_4_1500

Ha részt szeretnél venni a #nemluxustaska kampányban, akkor nincs más dolgod, mint keresni otthon egy már felesleges, de még használható táskát, és megtölteni mindazzal a higiéniás termékekkel, ami nekünk szerencsésebb nőknek nem luxus! Hogy mire gondolunk? Tegyél a csomagba egészségügyi szárnyas betétet, szappant, tusfürdőt, sampont (és opcionálisan hajbalzsamot), testápolót vagy kézkrémet, maszkot (lehet mosható vagy egyszerhasználatos is), kézfertőtlenítőt, fogkefét, fogkrémet, dezodort és egy kedves, személyes üzenetet!

Nagyon fontos, és a szervezők, Ági Huszka Style, Kovács-Pálffy Anna és Sipos-Mohai Réka hangsúlyozzák is: „Higiéniai okokból azt kérjük tőled, hogy minden termék legyen új és bontatlan. Ideális esetben kérjük a záró nyílásokat celluxxal zárd le, hogy elkerüljük a mozgatás során a kiborulást.”

Az idei gyűjtési időszak: 2023 február 18. – március 11. 

 Pontos nyitvatartásról a #nemluxustaska weboldal gyűjtőpontok menüpontban tudsz tájékozódni.

nlt_2_1500
nlt_1_1500