Vitorlázz el velünk a nyárba!

Tudom, sokaknak, ha gyerekkori nyarak, akkor a Balaton, na nekem ez a Velencei-tó, hiszen nagyszüleimmel a nyarakat ott töltöttük. Régóta szerettem volna egy kifejezetten nyári mintát, de valahogy másképpen, egy vagányabb, a kék-fehér csíkoson túlmutató verzióban. A télen sikerült is összehozni, egyetlen egy 50 centiméterszer 50 centiméteres terülőminta panelba sűríteni a nyarat. Adta magát, hogy a Velencei-tónál fotózzuk ezt a kollekciót.

A kollekció

Praktikusan sötétkék az alap, azon neonszínű vibráló elemekkel megrajzolt fagylalt, legyező és vitorlás hajó, ami jól passzol sokféle színű ruhához. Visszafogott, de mégis vagány, olyan minta, ami bírja a gyűrődést a nyári felfedezések alatt, de jól mutat egy kis nyári ruha kiegészítőjeként is. És akár télen sem kell lecserélni, mert annyira nem lóg ki egyik évszakból sem. 

A fotózás

A Velencei-tónak semmiképpen a legismertebb strandjain akartam fotózni, sokkal inkább egy eldugottabb, különlegesebb helyszínén. A Szúnyog-szigeten, ami a pákozdi emlékmű lábánál helyezkedik el, sokszor jártam már korábban, akár hajóval, akár autóval, de még bringával is. Tudtam, itt hétköznap, előszezonban senki nem fog minket zavarni, nyugodtan alkothatunk, és elég változatos a táj, hogy többféle kép is szülessen, megmutathassuk a táskák többféle arcát is.

DSC_5672r
fotó: Hámori Zsófia

Ehhez a világhoz Hámori Zsófia fotográfus egy minimalista, letisztult képi világot képzelt el, ami jól kihangsúlyozza a táskák és a kollekció kortalanságát, időtállóságát is – mi is hiszünk benne, hogy táskáink nem egyetlen szezonra készülnek, nem múló divathóbortól rendelik meg őket annyian. A letisztult formavilágra Kesjár-Engel Nóra stylist és Tábori Kyra fodrász rakta fel a koronát, előbbi egy letisztult, babakék együttessel, míg utóbbi a vizes hatású frizurával. 

A kellékeket is jó előre kitaláltuk, én korábban feltuningoltam egy törtfehér napernyőt rojtokkal, valamint az egész társaság minden követ megmozgatott, hogy szerezzünk egy elúszó vitorlást a háttérbe. Nem lehetünk elég hálásak Szaniszló Péter vitorlás oktatónak a hajóért, és a Green Residence Velencének pedig a stábnak biztosított szállásért. 

A stáb:
Hámori Zsófia – fotó
Kesjár-Engel Nóra – styling
Tábori Kyra – frizura
Mészáros Emese – modell és smink
Ungváry Róbert – drónvideó

DSC_5331r
DSC_5364r
DSC_5488r
DSC_5674r
DSC_5719r