Green Residence Velence – több, mint szállás

Nem igazán szokott szállásajánló megjelenni az oldalon, de most a 2024-es tavasz-nyári kampányunk apropóján szeretnék nektek ajánlani egy szuper helyet a fotózásunk helyszínének térségében. A Green Residence Velence tényleg több, mint szálláshely, hiszen a két kiadó apartman mellett egy, 50 fő befogadására alkalmas közösségi térrel is rendelkezik, ami akár csoportos jógaórának, de workshopoknak és tréningeknek is helyet adhat. Ide érkezett meg a fotós stábunk hétfő délben.

Évek óta nagytudású, összeszokott stáb dolgozik a kampányanyagokon, de a jó munkához idő kell, és már megtanultuk, hogy bármennyire is profik és összeszokottak vagyunk, jó úgy tervezni, hogy mindenre legyen kényelmesen idő, ne kelljen kapkodni, számoljunk a tőlünk független, kiszámíthatatlan dolgokkal is. Ez különösen igaz a vidéki és szabadtéri fotózásokra, hiszen ekkor az utazással és az időjárással is számolni kell, jó biztonsági okokból betervezni pár plusz órát. Gyerekkoromban minden nyarat a Velencei-tónál töltöttem, így tudtam, hogy a Pákozd alatt található szúnyog-szigeti kikötőben szeretném a 2024-es tavasz-nyári kollekciót fotózni. Mindenképpen kellett egy hely készülődni, és akkor már úgy terveztem, ott is alszik a banda, legyen a kiruccanásnak egy csapatépítő része is.

A megfelelő szálláshelyet gyorsan megtaláltuk, a Green Residence Velence szállásadója Törzsök Barbara mindenben a segítségünkre volt, kedves és rugalmas házigazdánk volt. A stáb nagysága miatt mindkét, egyenként 4-5 fős apartmant megkaptuk, privát, hangulatos kis kerttel, szuperül felszerelt konyhákkal. Míg a férjem, aki nemcsak sofőrként, de a stáb drónvideósaként is erősítette a csapatot, elkészítette az isteni húsgombócos ebédet az egyik amerikai konyhájában, addig a másik apartmant nappalijában készülhetett a haj és a smink, vasalódhattak a ruhák – mindenre volt hely még egy ekkora stábnak és ennyiféle feladatnak is. Ezt követően pedig délután a kertben hangolódtunk egy traccspartival a későbbi, legnyugvó napfény melletti munkára.

Tényleg szívből ajánljuk ezt a szálláshelyet, akár a szűk vagy nagyobb családdal, akár baráti társasággal kerestek kényelmes, jó fekvésű szállást Budapesttől nem messze, a Velencei-tó partjától egy karnyújtásnyira.