Ennek örülne anya a fa alatt

Minden évben igyekszünk segíteni az oldalra látogató férfiaknak – karácsony előtt megszaporodik a számuk a vásárlók között is -, hogy az áhított táska mellett mivel is lephetnék meg kedvesüket az ünnep alkalmából. Idén sem maradhat el az ajándéktippek gyűjteménye!

Hajkendő

cukorka_szabosag
fotó: Czukor Zoli

A Cukorka Szabóság néhány hete robbant be a köztudatba, és nem véletlenül. A márkát életre hívó Czukor-Szabó Anett feleség, édesanya, nő tökéletesen eltalálta, mire is vágyik egy anyuka, mi az az egyszerű kiegészítő, amivel egy kis divatot, nőiességet, mókát csempészhet a ruhatárába. „Egy olyan terméket szerettem volna, amit nem a divat határoz meg, hanem a viselője. Se nem kendő, se nem hajpánt, hanem hajkendők, amelyek egy speciális dróttól könnyen felhelyezhetőek, nem csúszkálnak, sokféleképpen hordhatóak. Fontos számomra a fenntarthatóság, az etikus vállalkozások támogatása, ezért ezekre a termékek gyártásánál is törekszem. Európai, GOTS illetve ÖKO-TEX minősítésű anyagokkal dolgozom” – olvasható a márka weboldalán.

Ár: 4.900 forinttól

Vásárlásért katt a cukorkaszabosag.com-ra!

Ajándékozz csendet!

loop
kép: Loop.com

Nem meglepő, hogy az anyuka csoportokban egymást érik a posztok a Loop névre keresztelt füldugóról. Végre egy találmány, ami segít lecsendesíteni a környezetedet. Milyen szuper nem? Bogyó és Babóca megy a tévében vagy a kisiskolás már háromszázadik alkalommal ismétli el az aradi vértanúk nevét? Semmi gond, mostantól nyugodtan tudsz olvasni mellette vagy éppen a home office feladatokra koncentrálni!

Ár: 14.95 eurótól

Vásárlásért katt a Loop webshopjára!

Jógaruha nemcsak jógázáshoz

fotó: Hámori Zsófia

A Selon Sophie márkát nem kell bemutatnom, hiszen az ő ruháik láthatóak a 2022/2023-as őszi-téli kampányanyagunkban is. A márka ruhái nemcsak a jóga szerelmeseinek tehetnek jó szolgálatot, de otthonra is nagyon kényelmes viseletek lehetnek. „Olyan ruhákat álmodtunk, amelyek kényelemben, designjukban, színeikben és legfőképp a Rád való odafigyelésben a legtöbbet nyújtják. Különleges anyaguknak köszönhetően gyorsan száradnak, többségük erős alakformáló hatást  biztosít. Egyedi tervezésünknek és sorozatos tesztelésnek köszönhetően a jógázók kényelmét szolgálják” – vallja a weboldalon Zsófi a tervező.

Ár: 8.900 forinttól

Vásárlásért katt a selonsophie.hu-ra!

Belső béke

matonthemoon
kép: Mat on the Moon Facebook

Ortutay-Kovács Eszter, a Mat on the Moon alapítója workshopokon és elvonulásokon adja át mindazt, ami a jobb mindennapokhoz kell. Kicsit magunkkal foglalkozni, kiszakadni a hétköznapokból, lenyújtani a hátunkat egy kellemes jógaórán, átgondolni az élet kisebb és nagyobb dolgait speciális gyakorlatokkal és technikákkal – melyik anyának nincs erre szüksége? Éppen ezért egy Mat on the Moon workshop utalvány tökéletes ajándék a fa alá!

Ár: 9.800 forinttól

Rendelésért katt a matonthemoon.com-ra!

Körvonal

korvonal
kép: korvonal.com

A Körvonal már jó ideje berobbant, és hatalmas népszerűségnek örved. A különböző tematikára felépített paklik segítenek beszélgetni legyen szó családi vagy baráti társaságokról egyaránt. És melyik nő ne szeretne beszélgetni?! „Kiskorom óta kérdezek. Szeretek beszélgetni, érdekelnek az emberek és a történeteik. Azért hoztam létre a körvonalat, mert szerettem volna, hogy minél több ember megnyíljon. Mert az őszinte beszélgetés felszabadít, lehetőségeket hoz és jobb hely lesz tőle a világ” – vallja az ötletgazda, Inez a Körvonal weboldalán.

Ár: 5.900 forinttól

Rendeld meg a korvonal.hu oldalról!