És Te mennyire szereted a táskádat?

A Valentin nap sok mindenkiben visszás érzést kelt, és én is úgy gondolom, hogy nemcsak egy napon kell szerelmünkre odafigyelni, érzéseinket kimutatni a társunk iránt. De ez az ünnep tökéletes alkalom lehet, hogy kimutassuk szerelmünket táskáink iránt, akár párban élünk akár egyedülállóak vagyunk – a Lilla Sellei Bags darabok iránt érzett rajongásunk közös. Így született meg még az ősszel a limitált szériás LOVE kollekció ötlete, ami mostanra valósággá vált, és a táskákat és a táskás közösséget ünnepli!

ok-4161
fotó: Séllei Lilla

A minta

Nem szerettem volna elcsépelt, pirosban pompázó szívecskés, ritmikus mintát. Ezért esett a választásom a mélybordó színre, és totál véletlenül a  Pantone által is az év színének választott barackos árnyalatra. Többféle, kézi rajzra hajazó szívecske egymásra rétegződéséből jött létre a végleges terülőminta, ami annyira játékos és megismételhetetlen egy-egy táskán belül, ahogyan azt már tőlünk megszokhattátok.

ok-4143
fotó: Séllei Lilla

A kollekció

Ezzel a mintával nem készült táska minden fazonunkból. A 2024. február 1-je és 15. között kapható kollekció csak a kis kézitáska, neszeszer, pénztárca, koktéltáska, mini válltáska, kozmetikai táska és mini extra hátizsák fazonokban lesz elérhető. A kollekciót február elsején este egy zártkörű parti keretében mutatjuk be a Loffice Dériben, ahova limitált számban Ti, rajongók is regisztrálhattok – erről bővebb a VIP csoportban tájékozódhattok. Nemcsak a Hungaria pezsgő, a jó hangulat és a táska újdonságok miatt lesz érdemes ellátogatni, hanem a helyszíni vásárlási kedvezmények miatt is, hiszen minden táska 10% kedvezménnyel lesz megvásárolható.

ok-4259
fotó: Séllei Lilla

A kampányfotózás

A fotózáshoz a váci Lujza és Koriander biztosította a csodás helyet. Emese ezúttal kedvenc táskáival utazott el egy romantikus hétvégére – legalábbis a képek koncepciója ez volt: Emese a Pizsi köntösében, fején törülközővel Batz x REKAVAGO papucsban pezsgőzik a szobában, majd magas sarkú cipőt és koktélruhát húzott, végül pedig egy jó kávéval indította a (más)napot. 

Ilyen pici helyen és ilyen kicsi stábbal régen nem dolgoztunk egy kollekción, de nagyon izgalmas volt, ez volt az első alkalom, hogy egy kollekció fotózását én magam vállaltam be. Hétfőn délben a szállodai szoba erkélyén eldurrant egy üveg Hungaria pezsgő, ami egyből megalapozta a hangulatot. A csodás időnk és fényeink voltak a januári hideg ellenére. 

ok-4285
ok-4294
ok-4503-2
ok-4486
ok-4485
ok-4538
ok-4196
ok-4203
ok-4555
fotó: Séllei Lilla
ok-4622
ok-4586
ok-4613

fotó: Séllei Lilla
modell: Mészáros Emese
stylist: Kesjár-Engel Nóra
smink: Monostori Mónika
köntös: Pizsi
papucs: Batz x REKAVAGO
pezsgő: Hungaria
helyszín: Lujza és Koriander