Pezsgő, könnyek és nevetés

Ilyen sem volt még, hiszen a LOVE kapszulakollekció az első, ami nemcsak egy kisebb kampányfotózást kapott, hanem egy zártkörű buli keretében mutatkozott be. A csupán február 1-15. között vagy a készlet erejéig kapható kollekció iránt már a debütálás előtt nagy volt az érdeklődés, így nem csoda, hogy a bulira a meghívott barátokon, bloggereken, influencereken, színtanácsadókon és stylistokon kívül a vásárló közönség számára biztosított 20 regisztrációs jegy is hamar gazdára talált.

A kötetlen LOVE kollekció debütáló bulit a Déri utcai Loffice-ban tartottuk, a helyszín választás nagyon jónak bizonyult, hiszen ennyi főre is elég tágas volt a terem, rugalmasak a szervezők, kedvünkre dekorálhattunk, és arról nem is beszélve, hogy tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a hely.

A kézműves sütemény csodákat, amelyeknek a francia neveit én is csak a menükártyákról tudtam kipuskázni, egy kedves anyuka készítette, a bulin a Hungaria pezsgő volt a #hivatalosbuborékbeszállító – mindegyik italuk osztatlan sikert aratott. Volt táska vásárlási lehetőség is, és legnagyobb meglepetésünkre egy híján az összes szívecskés mini extra hátizsákot elkapkodták a rajongók, és jócskán megcsappant a kis kézi táska készletünk is.

A kötetlen buli egyetlen „hivatalos” része nekem, a tervezőnek a rövid beszéde lett volna, ezt azonban a meghatottság meghiúsította. Hatalmas élmény volt, hogy ennyi barát, családtag, szakember és rajongó volt egy helyen, akik ennyire szeretik a munkámat, a táskáimat. Azt hiszem, mindenki nagyon jól érezte magát, kapcsolatok születtek, jó hangulatú beszélgetések folytak, sokan az offline téri ismeretségeiket itt váltották valós, élő kapcsolatokra. Biztosan nem ez volt az utolsó #lillaselleibags BULI!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük