Szuper ajándékötletek anyának a fa alá

Kedves férjek, élettársak, szerelmek és pasik, idén is elkészítettük nektek okos ajándékötleteket tartalmazó posztunkat, így nektek csak kattintani és rendelni kell, és boldogság párotok arcán december 24-én garantált.

Naptár lassításhoz

Idén ünnepli 10. születésnapját a Slow Budapest Anti-határidőnaplója. Mi lehetne jobb ajándék egy folyton rohanó anyának, akinek mindig tele a naptára szülői értekezletekkel és különórákkal, mint egy lassulásra ösztönző naptár. “Szerettünk volna visszatérni az alapokhoz, így a tizedik Anti-határidőnaplónkba a slow mozgalom 12 legfontosabb témáját gyűjtöttük össze. Tanulhatsz belőle a slow food, slow design, slow money vagy cittaslow mozgalmakról is. Visszatértünk az első évi vízszintes designhoz a heti tervező lapoknál, hogy még többet tudj naplózni, írni, mert tudjuk, hogy erre használjátok a legtöbben: megörökíteni a legjobb pillanataitokat, leszeretettebb programjaitokat” – mesélték az alkotók.

Ára: 9.900 HUF

anti_hataridonaplo_2024_2500
fotó: Hubai Orsi

Egy kicsi, de okos hátizsák

Legújabb hátizsákunk, amilyen kicsi, annyira praktikus. Nagyobb gyerkőcök anyukái, akiknek már nem kell a fél házat magukkal cipelni, biztosan nagyon örülnének egy ilyen mini EXTRA hátizsáknak a meglepetések között, ezzel nem igen lehet mellélőni! Ha pedig mégis, semmi gond, január 15-ig cseréljük a karácsonyra vásárolt táskákat.

Ára: 35.560 HUF

2023.10.14 C200 M6 (43)
fotó: Czukor Zoli

Lélekjelenlét, hogy a lényeges dolgokra fókuszáljunk

Megjelent Mohos Zsófia fotográfus második könyve, a Lélekjelenlét, ami nemcsak csodaszép fotókat tartalmaz Rimóc és Kupuszina hagyományairól, de személyes történetekkel emberek, egy közösség mindennapjai, egy letűnő világ elevenedik meg előttünk. Átlapozva a könyvet, elolvasva az idézeteket, az ember pillanatokon belül átértékeli az életét, képes másképpen tekinteni a mindennapok nehézségeire.

Ára: 13.000 HUF

mohos_zsofi_lelekjelenlet
fotó: Gyetvai Gergely

Pulcsi stílusikonoknak

Ha a kényelem és a stílus is fontos, akkor a Mari pulcsik #musthave darabok, hiszen karakteresek és pihe-puhák. Többféle színben és szabásban elérhetőek – nekünk a rózsaszín és a lila a személyes kedvencünk.

Ára: 29.800 HUF-tól

DSC_9475
fotó: Hubai Orsi

Jóllét ajándékba

Jóllét ajándékba javasolja a tuti meglepetést a Mat on the moon alapítója, Kovács Eszter. “A Mat on the Moon azért jött létre, mert biztosan tudjuk, hogy a megfelelő eszközökkel és támogatással fenntarthatóan fejlődhetsz, miközben egészségesebbé válik a tested, nő a teljesítményed és békét kötsz az elméddel.” – olvasható a weboldalán. Többféle programot is ajándékozhatunk, a workshopoktól, az Insider tagságon keresztül a hétvégi elvonulásokig.

Ára: Insider tagság már 8.000 HUF-tól

matonthemoon_1_2500
fotó: Boldog Kata

Családfotózás utalvány

Tapasztalataim azt mutatják, főleg a nők szervezik le a családfotózásokat, és sokszor a családapák csak “kötelességből” vesznek ezeken részt, nem fűlik hozzá a foguk, aztán később persze ők is ugyanolyan örömmel nézegetik a képeket. Biztosan bármelyik feleség kiugrik a bőréből a boldogságtól, ha párjuk egy családfotózás utalvánnyal lepi meg karácsonykor.

Ára: 30.000 HUF

csaladfotozas_tacsi_1_2500
fotó: Séllei Lilla